Vil du gerne handle med værdipapirer?

Der er i dag rigtig mange, der gerne vil gøre sig nogle gode investeringer og på den måde komme til at nyde godt af en økonomisk fordel. Det er især noget, der gør sig gældende på nuværende tidspunkt, hvor vi danskere generelt har fået flere penge mellem hænderne, og derfor er det også nu, at der gøres nogle indsatser for at øge de forskellige formuer, som der står sparet op en masse forskellige steder.

Hvis det er noget, som du også gerne vil kaste dig ud i nogle gode handler, så bør du tage et kig på værdipapirer.

I dag er handel med aktier noget for alle

Men hvad er et værdipapir egentlig? Her er der tale om det købsbevis, som beviser, at du er i besiddelse af et ejerskab eller har et tilgodehavende. Det kan for eksempel være i aktier, som i dag også er blevet noget, der er for alle og enhver og dermed ikke kun for de flot klædte forretningsmænd.

Aktier er således noget, der er særligt populært at investere i, og derfor er der behov for værdipapirer, der beviser, hvad det er, man ejer og dermed har ejerskab over en andel i et bestemt selskab, som du således har valgt at investere i.

Derfor bør du have styr på en LEI-kode

Når du vil til at handle med værdipapirer, er det dog vigtigt, at du får oprettet det, som der kaldes for en LEI-kode. En LEI-kode eller en Legal Entity Identifier svarer til et internationalt CVR-nummer, og derfor er det dette, der er med til at bekræfte identiteten på din virksomhed.

Du kan også støde på, at det bliver kaldt for en LEI-kode eller et LEI-nummer, men det dækker over det samme. Og disse er lovpligtige for de virksomheder, som der vil handle med værdipapirer. Læs mere her om det.

Så hurtigt og let kan du oprette en LEI-kode

Heldigvis for dig er det både hurtigt og let for dig at få oprettet en sådan LEI-kode. Du skal nemlig bare tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; leiservice.dk. Her er det nemlig muligt for dig at oprette en LEI-kode for din virksomhed.

Hos LEI Service kan du både oprette en ny LEI-kode lige såvel, som du kan forny din nuværende – og det er i begge tilfælde noget, der kan klares for en meget fordelagtig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *