Tag på telttur i din sommerferie

telttur

3 år siden |  0 comments  |  Velvære

Foråret står for døren, vinteren er ved at gå på held og man begynder at kunne se lys for enden af tunnelen. Sommerferie synes pludselig ikke at ligge uoverskueligt langt væk nu, og det betyder at det er ved at være tid til sommerferieplanlægning for mange. Sommerferien er for de fleste mennesker den længste ferie på året og det betyder at der er rig mulighed for at arrangere lange ferier mod varmere himmelstrøg med hele familien.


Nyd den danske natur


Og en rejse til tropisk klima og sandhvide strande er lækkert og noget alle går og drømmer om i vintermånederne, men det er ofte også meget dyrt, især hvis man er en familie med børn. Men heldigvis behøver man ikke rejse særlig langt væk for at nyde skønne naturomgivelser og få en god sommerferieoplevelse med hele familien. Man kan blot hoppe op på sin cykel og suse afsted ud i den danske sommer med rygsæk og telt. En sommer i Danmark har mere at byde på end du tror. Her er massere af smuk og enestående natur at kigge på og udforske. Du kan smutte en tur til Bornholm og se de dramatiske klipper og vilde natur eller tag til Sydfyn og bade på de smukkeste danske strande.

Så vil du prøve noget nyt og spare lidt penge denne sommer, så er en telttur ude i det fri måske noget for dig og din familie. Faktisk er det muligt at slå telte op i mere end 100 statsskove i Danmark, og det er endda helt gratis!


Få en god oplevelse med det rigtige udstyr


Det er dog en god ide at have det rigtige udstyr med sig, når man skal ud og sove i det fri. Og i den forbindelse det er vigtigt at tage højde for, hvor længe man skal være afsted, hvilket terræn man vil slå lejer i og lige huske at tjekke vejrudsigten inden man sadler op, og tager afsted. For som alle ved, kommer man nok ikke uden om en smule regn, når man holder sommerferie i Danmark, og derfor er det vigtigt at ens telt er lavet af et vandtæt materiale og grundigt imprægneret, så det kan holde vandet ude. Sommertemperaturene herhjemme, kan heldigvis også komme op omkring de 28-30 grader, hvilket jo er skønt, men det er knap så skønt at vågne op i et telt med saunatemperatur, derfor er det også vigtigt at sikre sig at teltdugen er lavet af bomuld, som er et åndbart materiale, på den måde er man sikret et godt indeklima i teltet.

Skal man på en længere telttur der kræver at man skal vandre og cykle lange strækninger, kan det være en god ide at anskaffe sig et af disse msr letvægtstelte. Det er et funktionelt telt, der er nemt at tage med sig, da det stort set ikke vejer noget. En telttur er en god måde at komme helt tæt på naturen og din familie. Du kan læse om mange flere sommerferieprojekter på bolius og finde mere inspiration til din sommer.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få...

Read More...

Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen. Brug ikke utydelige b...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...