Business: Er du mentalt klar til 2018?

9 måneder siden |  0 comments  |  Mentalt

Er du klar mentalt til et nyt år? Er du selvstændig og driver egen virksomhed, glæder du dig sikkert snart til nogle forhåbentlige gode juledage med familien og venner. På den anden side er man også opsat på, at få en god start på det nye år, 2018, som vi snart træder ind i.

Dagens indlæg handler om mental fokus og overskud. Det kommer ikke af sig selv, men man kan selv gøre en række tiltag i sine juledage, for at sikre at man personligt er klar til hverdagen efter nytårsdag.

Stressfri zone: Du skal ikke stresse, men nyd dagene i et dejligt selskab med dem som du holder allermest af. Det er nu der er tid til at tænke på noget andet, koble fra i nogle dage, for så at vende endnu stærkere tilbage, når juledagene afsluttes.

Det er vigtigt at man kan finde en indre ro, men også være tilstedeværende i det øjeblik man ikke skal fokusere 112% på sin forretning. Ingen mennesker er i stand til at være på fra 08.00 – 22.00 hver eneste dag – og selvom det for nogle lyder af skræmmende læsning, er det altså flere iværksættere der lever med sådan en livsstil.

At arbejde meget er fint, men at arbejde for meget er usundt. Dette er en livsstil man måske kan håndtere i en periode, men bliver det en fast rutine går det hen og bliver skadeligt, frem for produktivt. Det er fysisk og psykisk umuligt, at være på i så mange timer hver eneste dag. Derfor kan man med fordel opsætte nogle forskellige pauser, hvor man laver noget andet i løbet af sin dagligdag, da det dels gør en mere effektiv, men også set fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Det kan være små gåture rundt omkring kontoret – blot det at lave og tænke på noget andet er nødvendigt.

Flow-modellen: Brug flow-modellen til at skabe flow i hverdagen. Den er fantastisk at udarbejde i nogle afslappende dage, såsom julen også er.

Mærk efter hvad der er som motiverer dig mest i dagligdagen. Er det når du sidder på kontoret og snakker med kunder. Eller er det når du er ude at lukke aftaler med leverandører og samarbejdspartnere.

Det er super vigtigt at du kan skelne mellem de to ting, og det er svært at bryde sig lige meget om det hele, men hvis du på forhånd ved at det kræver mere motivation for at udføre opgave A kontra opgave B, er det en god idé at planlægge opgave A efter du er mest frisk og opsat. Eksempelvis fra morgentimerne, eller en frisk gåtur.

Inspiration: Ud fra flow-modellen bliver du sikkert også klogere på hvilke opgaver, du måske mangler noget inspiration og hjælp udefra for at løse til perfektion. Lav en Google søgning på disse, og kig efter potentielle foredrag i Danmark og udland, som måske kan være med til at booste dig og din virksomhed.

Glædelig jul.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lyt til kroppens signaler

Det er vigtigt at man lytter til kroppens signaler. Det kan vi vist godt alle sammen være enige om, men det er ikke altid vi er så gode til det. Faktisk er det noget som vi som moderne mennesker, som samfund, efterhånden er ved at være rigtig dårlige...

Read More...

Find De Rigtige Kosttilskud

Kosttilskud som fiskeolie, proteinpulver og ZMA er et must for de fleste bodybuildere, og også mange hobbymotionister tager tilskud med stor succes. Mange af os spiser nemlig ikke helt så sundt som vi burde, eller får ikke helt de rigtige mængder af...

Read More...

Sand og Boss gjorde Line sikker

Der var en gang en pige som havde Line. Line var en køn pige og meget klog. Hun vil nu tjene nogle penge, så hun kunne komme ud og rejse verden tynd. Line var altså både smuk og klog, men hvis der var en ting, som hun ikke gik op i, så var det at klæ...

Read More...