Versace parfume er italiensk og dejlig

versace

3 år siden |  0 comments  |  Velvære

Italienerne er gode til meget, - mange mener faktisk, at italienere gør alting bedre... Alt omkring livsstil, er i hvert fald noget Italien har både har styr på og også har sin helt egen indgangsvinkel til. Alt gøres med så meget selvsikkerhed, overdådighed og charme, at de fleste nærer stor kærlighed og beundring for den kultur og de produkter, som dette land præsenterer os for.

Modegiganten Versace, har siden starten i 1970´erne taget hele Verden med storm. Modehuset har udviklet sig til at blive verdensomspændende, men ingen er i tvivl om, fra hvilket land det flotte og meget eksklusive tøj, tilbehør og boliginteriør stammer. Versace parfume kan alle betale sig fra og på den måde selv få en lille del af det luksuriøse og lækre Italien i sin hverdag.

Versace parfume er mytologiske dufte


Versaces logo, den runde guld medaljon, hvor en smuk kvinde med slanger i håret er omkranset af et flot grafisk mønster, ses på alt brandets design, er stærkt inspireret af den græske mytologi. Klassisk kunst og europæisk stilhistorie, er var designeren Versaces største inspirationskilder, tidligere tiders æstetik blev omdannet til et moderne udtryk, der havde en særlig kvalitet. Den gode sans for både historiens vingesus og den helt aktuelle tidsånd, var en kombination som gav brandet personlig karakter. I dag drives Versace af hans søster, der har formået at forvalte og videreudvikle den tunge arv så flot, at Versace stadig har den kvalitet, der skaber den slags myter, der appellerer stærkt til både rockstjerner og helt almindelige mennesker Jorden rundt.

Versace parfume har fra første færd, løftet barren for, hvad smuk emballage og besnærende dufte betyder. Altid med førnævnte legendariske logo på flakonerne og med glamourøse duftnoter, sat sammen på elegant vis. Versace parfume fremstilles til både nutidens damer og herrer, der med disse dufte på huden får understreget deres styrke, sødme, selvsikkerhed, sensualitet og stil.

Mange af duftene er blevet evergreens eller klassikere, om man vil, der holder deres fremtrædende position på parfumemarkedet, på trods af stor konkurrence fra andre internationale brands. Versace parfume er i en klasse for sig selv, det kan der ikke være tvivl om.

Find Versace parfume på udsalg


Hvis man drømmer om en kjole fra Versace, som dem man ser de helt store stjerner i på den røde løber, så kan man godt begynde at spare sammen... Versace parfume er heldigvis ikke nær så dyrt og derfor et mere fornuftigt sted at starte sit forhold til Versace. Er man heldig, kan de forskellige dufte godt købes på nettet til noget lavere priser end i de lokale butikker. Hold især øje med rabatkoder, det er et system som mange webshops bruger til deres trofaste kunder. En rabatkode får man typisk, hvis man er tilmeldt webshoppens nyhedsbrev og den giver som regel enten procenter eller fri fragt, når den tastes ind. Udsalg af restpartier eller kampagnepriser, kan også forekomme, hvis man søger lidt efter de bedste tilbud. Versace parfume forhandles i stormagasiner og parfumerier, både online og byerne.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få...

Read More...

Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen. Brug ikke utydelige b...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...