Vejen til et mere velafbalanceret og sundere mave-tarm-system

Flere undersøgelser viser at hver fjerde dansker dagligt døjer med maveproblemer, herunder fordøjelsesproblemer, diarré og forstoppelse. Derfor er det vigtigt, at du tager dine tarme alvorligt og at du reagerer på uregelmæssigheder. Går du måske og har smerter, døjer med oppustethed samt ildelugtende prutter, så kan det være tegn på, at dine tarme er ude af balancen.  Der er en del, vi selv kan gøre for at hjælpe vores mave på vej. Vi kan spise sundt og varieret og dermed tilføre vores krop de gode bakterier, vi har brug for, for at holde balancen i maven i orden. Du kan for eksempel tage mælkesyrebakterier som tilskud til din kost.

Forskning i mave-tarm-systemet

Forskning viser, at vejen til et sundt liv gemmer sig i maven og tarmene. Forklaring bag disse konklusioner bunder i, at tarmenes tilstand har en del at sige, når det kommer til at bevare et godt helbred. Har du derfor mangel på visse tarmbakterier, kan det have negative effekter på dit helbred. Spiser du ikke hensigtsmæssigt, kan du få de forkerte bakterier i dig, og det kan have konsekvenser på længere sigt, da der i dit mave-tarm-system er ca. 100 billioner bakterier, både gavnlige, skadelige og neutrale, som lever side om side med hinanden, og hvis balancen bliver forskubbet, kan det have en negativ effekt på resten af din krop.

Balance i maven er vejen til en sundere dig

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have en sund og varieret kost. Det er grundlæggende for en sund livsstil. Kommer der ubalance i maven overtager de dårlige bakterier magten og så er der større risiko for at blandt andet betændelser og dårlige ting kan få fat. Derfor er mælkesyrebakterier vejen til en sundere og en mere balanceret mave og tarme. De er en meget vigtig del af en varieret kost, da de er med til at sikre, at din mave og dine tarme holdes sunde, og ikke bliver påvirket af forskellige ting som for meget sukker, kaffe, junkfood og stress. Mælkesyrebakterier er derfor gode at tage, da de går ind og øger andelen af de gavnlige bakterier i din mave og tarm. Mælkesyrebakterier forhandles på denne webshop.

Sundt tarmsystem – supplér dit indtag af mælkesyrebakterier med en sund kost

Det vil være forkert at sige, at du alene ved at indtage mælkesyrebakterier vil få et sundere tarmsystem. Du er nødt til at fodre de gavnlige baktier med den rette kost, for at de skal kunne overleve. Du skal sørge for at spise en del grønt og masser af fuldkorn. Ved at anvende mælkesyrebakterier som kosttilskud gør du det rette for at pleje din mave og dine tarme, og du støtter din krop i at kunne fungere optimalt i en travl og stresset hverdag.

Mælkesyrebakterier styrker dit immunforsvar

Der er mange ting du kan gøre for at styrke immunforsvaret, heriblandt spise sundt, motionere samt spise det rette kosttilskud. Du kan tage mælkesyrebakterier for at styrke dit immunforsvar. De er gavnlige idet de stimulerer immunforsvaret, opbygger slimhinden i tarmen samt øger optaget af vitaminer. De danner også den rette mælkesyre, som er med til at sænke pH-værdien i tarmen. Det er også vigtigt, at du ikke overdriver brugen af antibiotika, der antibiotika ikke kender forskel på gode og dårlige bakterier. Derfor er det særlig vigtigt at tage mælkesyrebakterier som tilskud i minimum tre måneder efter en antibiotikakur, da det hjælper tarmsystemet med at få et overtal af de gavnlige bakterier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *