Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

profil

3 måneder siden |  0 comments  |  Velvære

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier

Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen.

Brug ikke utydelige billeder
Har du nogensinde prøvet at surfe profiler og finde en profil, hvor du synes profilbilledet rammer ned i dine præferencer, men at profilbilledet er lidt utydeligt?

Det kan også være, at der kun er et enkelt profilbillede at forholde sig til, så du er ikke helt sikker på, om personen er attraktiv?

En god online dating profil har mange vellignende billeder af dig
Der er ingen grund til at være hemmelig med dit udseende eller kun uploade et enkelt billede, hvor du selv synes, at du ser super godt ud.

For det første kan det være, at de personer der ser din profil ville være mere tiltrukket af et andet billede af dig, end det du selv har valgt.

Skab ikke forkerte forventninger
For det andet er der ingen grund til at give din potentielle date forkerte forventninger til dit udseende, så bliver det bare spild af tid at skrive sammen indtil i mødes, og din potentielle date finder ud af, at du ikke lever op til forventningen.

Du skal ikke regne med, at din potentielle date vil se igennem fingre med dit udseende, fordi i har udvekslet mange breve og evt. talt i telefon – i er stadig fremmede for hinanden på første date. Vælg en masse billeder af dig, som oprigtigt afspejler din personlighed og det liv du lever.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sov godt med en ordentlig seng

Vi kender det allesammen, og vi oplever det nok nærmest hver eneste dag, hvilket er lidt uheldigt på flere punkter. Dagene starter nemlig ud med en kamp, så snart man åbner sine øjne, og denne kamp er mod viljen samt vækkeuret. Man skal nemlig for de...

Read More...

En kaffemaskine bringer kvalitet til hverdagen

At købe en kaffemaskine virker umildbart som en nem beslutning. Dog kan det være svært at udvælge den helt rigtige model, som tilfredsstiller dine kaffebehov. Det kan umildbart virke mærkeligt at sige der er stor forskel på kaffemaskiner, men der er...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...