Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

profil

5 måneder siden |  0 comments  |  Velvære

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier

Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen.

Brug ikke utydelige billeder
Har du nogensinde prøvet at surfe profiler og finde en profil, hvor du synes profilbilledet rammer ned i dine præferencer, men at profilbilledet er lidt utydeligt?

Det kan også være, at der kun er et enkelt profilbillede at forholde sig til, så du er ikke helt sikker på, om personen er attraktiv?

En god online dating profil har mange vellignende billeder af dig
Der er ingen grund til at være hemmelig med dit udseende eller kun uploade et enkelt billede, hvor du selv synes, at du ser super godt ud.

For det første kan det være, at de personer der ser din profil ville være mere tiltrukket af et andet billede af dig, end det du selv har valgt.

Skab ikke forkerte forventninger
For det andet er der ingen grund til at give din potentielle date forkerte forventninger til dit udseende, så bliver det bare spild af tid at skrive sammen indtil i mødes, og din potentielle date finder ud af, at du ikke lever op til forventningen.

Du skal ikke regne med, at din potentielle date vil se igennem fingre med dit udseende, fordi i har udvekslet mange breve og evt. talt i telefon – i er stadig fremmede for hinanden på første date. Vælg en masse billeder af dig, som oprigtigt afspejler din personlighed og det liv du lever.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Indret med Kähler, indret med stil

Mange tendenser og moder kommer og går. Nogle tendenser bliver hængende længere end andre, men kun få bliver ved med at være relevante årti efter årti. Det kræver en helt særlig kvalitet, ja nærmest en x-faktor, at blive ved med at kunne tale til de...

Read More...

Susanne bekymrer sig om sin krop – derfor vælger hun en ergonomisk kontorstol

En ergonomisk stol er vigtig for dig der tænker på din krops sundhed. Hvis du sidder meget dårligt på en stol og generelt har en dårlig holdning, kan dine problemer måske ikke mærkes nu, men de vil komme før eller siden. Inden skaden sker, kan det væ...

Read More...

Vælg de rigtige produkter

Vi vil jo alle sammen gerne have det der er lidt bedre. En sundere krop, en lidt slankere krop, det rigtige tøj og de smarteste gadgets. Og vi må efterhånden også indse at hvis man gerne vil have en krop der er både sund, slank og flot bliver man nød...

Read More...