Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

profil

1 år siden |  0 comments  |  Velvære

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier

Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen.

Brug ikke utydelige billeder
Har du nogensinde prøvet at surfe profiler og finde en profil, hvor du synes profilbilledet rammer ned i dine præferencer, men at profilbilledet er lidt utydeligt?

Det kan også være, at der kun er et enkelt profilbillede at forholde sig til, så du er ikke helt sikker på, om personen er attraktiv?

En god online dating profil har mange vellignende billeder af dig
Der er ingen grund til at være hemmelig med dit udseende eller kun uploade et enkelt billede, hvor du selv synes, at du ser super godt ud.

For det første kan det være, at de personer der ser din profil ville være mere tiltrukket af et andet billede af dig, end det du selv har valgt.

Skab ikke forkerte forventninger
For det andet er der ingen grund til at give din potentielle date forkerte forventninger til dit udseende, så bliver det bare spild af tid at skrive sammen indtil i mødes, og din potentielle date finder ud af, at du ikke lever op til forventningen.

Du skal ikke regne med, at din potentielle date vil se igennem fingre med dit udseende, fordi i har udvekslet mange breve og evt. talt i telefon – i er stadig fremmede for hinanden på første date. Vælg en masse billeder af dig, som oprigtigt afspejler din personlighed og det liv du lever.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...

Måltidet afgør din adfærd

Det er skønt at have dyr i sit liv. Dyr giver rutiner og glæde i hverdagen. Men det kan også være svært at finde ud af, hvordan man allerbedst passer på sit dyr. Hvis du eksempelvis har en hund, er der nogle helt enkle retningslinjer du skal følge, f...

Read More...