Vær opmærksom på, hvem du hyrer til en fliserens

Pas på hvilket algefirma du vælger til en fliserens.

Står du og har brug for at få lavet en fliserens? Så skal du huske at holde øje med misledende priser. Dette er nemlig et stort problem i mange brancher. Især i håndværkerbranchen er der store problemer med, at firmaer ikke opgiver den faktiske pris, som forbrugerne ender med at skulle betale. Det kan blandt andet være skjulte gebyrer, skjulte tillæg og nogle gange kan det endda være, at firmaerne giver prisen uden moms, selvom dette faktisk er ulovligt. Denne problematik gælder også hos algefirmaer. Så hvis du for eksempel skal have lavet en fliserens, så vær opmærksom på, at du får den rigtige pris at vide – eller at du i det mindste får alle tillæg og gebyrer at vide med det samme.

Pas på skjulte tillæg og gebyrer!

Mange firmaer lokker med alverdens tilbud, men priserne er bare ikke altid som det fremgår af tilbuddet. Der kan for eksempel være skjulte gebyrer for dine betalinger, som du først finder ud af, når du skal til at betale regningen. Derudover kan der være stor forskel i den ydelse du får. Det kan f.eks. være at du får imprægnering af dine fliser med i det ene men ikke det andet.

Derudover kan firmaerne også ofte vælge at lægge andre ekstra tillæg oven i prisen. Disse tillæg kan eksempelvis være et miljø og/eller kørselstillæg. Et kørselstillæg kan blandt andet være, at firmaet tager betaling fra de starter motoren for at køre ud på deres opgave. Det vil sige, at der potentielt kan komme rigtig meget tid oven i den reelle tid, som håndværkeren bruger på opgaven, som han er blevet sendt ud på. Et miljøtillæg kan blandt andet være en ekstrapris, fordi de udfører noget arbejde, som kan gå ud over miljøet. Det kan for eksempel være, hvis de bruger kemikalier, som ikke er gode for miljøet. Dette lyder i og for sig godt nok, men hvis de ikke oplyser prisen i tilbuddet, så vil det føles som en ekstraomkostning for forbrugerne.

Sidst men ikke mindst, vælger flere firmaer at oplyse prisen uden moms, selvom det er ulovligt. Dette er et meget stort problem, og er direkte at snyde sine kunder med fuldt overlæg. Derfor skal du som forbruger være meget opmærksom på, om de priser, som firmaerne oplyser, er de rigtige priser. Dette gør du ved at spørge mere ind til prisen samt at undersøge det lidt nærmere selv. Så hvis du eksempelvis gerne vil have lavet en fliserens, så husk at være opmærksom på prisen og sæt krav til at prisen er inklusiv alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *