Udbydere af LED el artikler engros

led lys

Firmaet Engros Lys har et stort udvalg af LED el artikler. De har et stort udvalg af både Engros LED spots, pærer og rør og tilbyder altså et bredt sortiment af disse!

Firmaet har 7 års erfaring med salg af varer til professionelle. Så er du elektriker eller installatør, kan du tage et kig på http://engroslys.dk. På hjemmesiden har de et bredt udvalg af el artikler, og har stor kundetilfredshed.

Deres fokus er på din tilfredshed!

De fortæller selv, at deres fokus ligger på tilfredse kunder. Dette sørger de for at få ved at have fokus på det, du netop ønsker!

De tilbyder derfor et stort sortiment af produkter af dansk kvalitet, hvilket de mener, er den bedste kvalitet. Det kan du som professionel garanteret bekræfte dem i! De ønsker, at du får el artikler med lang levetid og af god kvalitet!

Og er det ikke nok?

For at du skal få en god oplevelse, har Engros Lys deres lager med adresse i Danmark. Det betyder altså, at kunder ved Engro Lys, kan du få dag-til-dag levering. Her kan du som kunde, hvis du bestiller lagervarer hjem til dig på en hverdag, få dine el artikler sendt til dig, så de allerede er dig i hånde dagen efter!

Det er billigt – og lige til at gå til!

Engroslys.dk har generelt lave priser, og ofte rigtig gode tilbud, som er nemme at bestille. Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du både kontakte dem på mail og telefon, hvor der i den anden ende vil sidde en af deres medarbejdere, som er kompetent til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til netop dig! Dette kan ske alle hverdage fra 09.00 – 15.00.

Hvis du ønsker at blive kunde, kan du nemt oprette dig på deres hjemmeside, så du løbende kan holde øje med dine ordrer. På din profil har du samlet alt det, du har brug for som kunde.

Og det er nemt!

Du kan bestille deres gode tilbud via smartphone, computer eller tablet, så du har mulighed for at bestille derfra hvor du sidder!
På hjemmesiden finder du mere end 750 produkter, så der skulle meget vel være noget til dig! Dertil tilbyder de, at hvis der er noget, du ønsker, men som ikke findes på deres side – så vil de forsøge at få det bestilt hjem til dig.
Hos Engroslys.dk bestræber de sig på at have alle artiklerne på lager, så du slipper for ventetiden. Firmaet arbejder hårdt på at fylde lageret op og pakke dine varer på den hurtigste tid, fordi de ved, at når du bestiller dine varer, skal du bruge dem hurtigst muligt!

Engros sætter en ære i at være leverandører for professionelle elektrikere og installatører. Så hvis du søger én (ny) leverandør til dit firma, kan du klikke ind på deres hjemmeside og handle løs i deres store udvalg!

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *