Tag på tur i Europa – i en udlejningsbil

udlejningsbil

2 år siden |  0 comments  |  Velvære

Ideen om roadtrips stammer i virkeligheden fra Amerika – men flere og flere danskere udforsker, ikke kun Amerika, men også Europa i bil. Bilen giver den ultimative følelse af frihed; en fuld tank, god musik i radioen og en kaffekop i kopholderen. Der er ingen stress og jag, og du er din egen chauffør. Du bestemmer, hvornår du vil dreje – og du bestemmer, hvor turen går hen.

Selvom ideen om roadtrips oprindeligt er amerikansk, kan den med lethed overføres til Europa. Europa er perfekt til en roadtrip gennem de mange fascinerende lande og byer – der er et væld af seværdigheder og kulturer, der skal opleves. Det bedste af det hele er, at køreturen gennem Europa er en seværdighed i sig selv. Europa er fyldt med smuk natur, som med fordel kan nydes fra landevejen gennem en bilrude. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan planlægge en fantastisk roadtrip gennem Europa, skal du blot læse videre.

Lej en bil


Måske er din bil for gammel eller for lille til at kunne klare en tur gennem Europa – derfor kan du med fordel leje en bil til formålet. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder billeje til ture i Europa. ”Men er det ikke dyrt?” tænker du måske. Hvis du vil spare penge på din lejebil, kan du med fordel tjekke billigere biludlejning dk – billeje behøver nemlig ikke være dyrt.

Men en lejebil har du en stor frihed. Du kan nemlig hente bilen ét sted og aflevere den et andet sted. På den måde kan du faktisk køre til din slutdestination for så at hoppe på en flyver hjem, hvis du synes den ultimative roadtrip er lidt for lang.

Den ultimative roadtrip


Hvis du vil se så meget som muligt, skal du tage på den ultimative roadtrip – en roadtrip der kommer hele vejen rundt. Et forslag til den ultimative roadtrip er: Start bilen hos udlejningsfirmaet i Danmark. Kør mod Tyskland og stop i byer som Hamborg, Berlin og München. Kør videre mod Italien og stop i Milano. Sæt kursen mod Spanien. I Spanien kan du besøge mange byer, men en populær destination er storbyen, Barcelona. Efter at have oplevet Spanien kan du køre videre mod Frankrig, hvor du blandt andet kan besøge kærlighedens by, Paris. Fra Paris kan du køre gennem Belgien og Tyskland, inden du igen rammer Danmark, hvor du kan aflevere bilen til udlejningsfirmaet. Denne rute er lang – og du skal bruge mange timer i bilen. Dette er klart en af fordelene ved en roadtrip – men hvis du synes, turen bliver for lang, kan du med fordel halvere turen, aflevere bilen på din slutdestination og hoppe på et fly mod Danmark. Det, at du har mulighed for at aflevere og opsamle bilen forskellige steder, giver dig rig mulighed for at skræddersy en roadtrip, der passer til dine ønsker. Du kan her læse meget mere om forskellige afhentnings- og afleveringssteder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få...

Read More...

Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen. Brug ikke utydelige b...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...