Susanne bekymrer sig om sin krop – derfor vælger hun en ergonomisk kontorstol

ergonomisk kontorstol 2016

En ergonomisk stol er vigtig for dig der tænker på din krops sundhed. Hvis du sidder meget dårligt på en stol og generelt har en dårlig holdning, kan dine problemer måske ikke mærkes nu, men de vil komme før eller siden. Inden skaden sker, kan det være at overveje at investere i en ergonomisk stol, sådan at du forebygger. Dette har Susanne tænkt på, og klar på at ændre på hendes dårlige vaner.

Susanne har generelt en dårlig holdning. Det kan måske hænge sammen med, at hun godt kan komme at trækker skuldrene op, og ikke tænker på at rette sig op, og vise at her kommer jeg. Det kan være en mulig forklaring, men det handler måske også om, at det at rette sig op, går hun ikke så meget op i. Susanne vil måske gerne rette sig mere op, men er ikke klar over hvordan. Hun finder nemlig hurtigt ud af, at det ikke bare er noget man sådan lige gør, men noget man skal arbejde lidt for. Det ville dog være mest fordelagtigt hvis hun gik mere ret, da det vil gøre hende mindre disponeret for muskelsmerter og andre relaterede konsekvenser.

Susannes kriterier for en god kontorstol

Den bedste ergonomiske kontorstol i 2016 findes, så Susanne fortvivler ikke, nu hun har besluttet sig for at investere i sin krops sundhed. Den bedste stol, kan måske have gået igennem nogle test foretaget af eksperter, men måske også nogle brugertests, der fortæller lidt om hvad folk synes. Prisen kan også have noget at sige, men det bedste ville være, at finde en stol Susanne synes om designmæssigt men som hun også synes, at hun sidder godt i. Fælles for ergonomiske stole er, at de er noget anderledes end en helt normal stol. Den måde man skal sidde på kan være helt anderledes, og det er også derfor at man skal vende sig til den. I starten skal man måske supplere med en normal stol, fordi ryggen ikke er vant til at sidde sådan. Det er også spørgsmålet om, at Susanne opbygger nogle muskler i ryggen, der tidligere har været mere i dvale.

Når Susanne skal købe en ergonomisk kontorstol, er det godt at spørge eksperter til råds. De ved bedst, og kan se, hvilken stol der kunne være bedst. Det er derfor et godt råd, ikke bare at gå hen og den vælge den første og den bedste, men drøfte det med eksperter. Susanne skal også kunne lide designet. Kan hun lide betrækket? Kan hun lide farven på træet? Og kan hun lide detaljerne? Stolen skal jo også passe til hjemmet eller arbejdspladsen. Det kommer også lidt an på hvor meget Susanne skal røre i løbet af en dag. Susanne skal kunne bevæge sig i arbejde, og hendes kontor stol, skal derfor helst være på hjul, så hun kan kører rundt.

Efter at have købt en ergonomisk kontorstol der passer, trives Susanne meget bedre end før. Hun kan mærke gode effekter i hele kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *