Start din nye livsstil med de rigtige sko

Trailsko

Den nye livsstil er noget, som vi alle har forsøgt at starte på flere gange i vores levealder. Der skal dog en ekstraordinær rygrad til, hvis man vil omlægge til den sunde stil. Hvert eneste år ser man fiaskoer, som starter i motionscenter til januar, hvor de køber medlemskort, som gælder det næste halve år. Denne fejl begår rigtig mange, fordi langt de fleste holder maksimalt en halv uge, hvilket resulterer i, at motionscentrene og stamkunderne igen får noget plads, hvor deres normale træning plejer at foregå. Du har måske været blandt de mange tusinde danskere, som man uden dårlig smag i munden kan kalde fiaskoer, når det kommer til livsstilsændringen. Der er dog ofte en grund til, at man fejler i motionscenter –fordi det er jo røv kedeligt, at gå på løbebånd, når man kan gøre det ude i den rigtige natur.

Start langsomt ud og sæt realistiske mål

Rom blev ikke bygget på en dag, og det samme gælder for den perfekte krop. Du kan altså ikke forvente, at du kan holde til fem træningsdage i ugen et halvt år samt ingen sukker eller usunde sager. Det er nødvendigt, at man starter langsomt ud, da der ellers er garanti for fiasko. Det er derfor vigtigt, at du starter med små skridt, og altså ikke hopper ud på det dybeste vand før du kan svømme. Eksempelvis kan du starte med bare, at have lidt ekstra grønt med til maden, da det hjælper med at stoppe sulten, men ligeledes giver det nogle vigtige vitaminer, som er gode under din træning. Kosten er mindst lige så vigtig som selve motionen, og derfor SKAL du arbejde med at forbedre den. Når dette er sket, kan du begynde at motionere lidt. Start ud roligt og tag nogle gåture- eller små løbe ture i skoven, da det måske er lidt mere hyggeligt end at løbe på løbebånd i et ilelugtende motionscenter. Til dine ture i skoven er det vigtigt med ordenligt fodtøj, da det knolede terræn kan være meget krævende. Overvej at købe nogle trailsko, da disse vil passe perfekt ind på dine ture i skoven.

Dine motionssko kan også være stilrigtige

Folk har den forkerte opfattelse, at sportsudstyr ikke kan være stilfuldt. Dette er helt hen i vejret, fordi de fleste sko bliver designet, så de har den gode og fleksible form, som løberen er ude efter. Ligeledes bliver de da også lavet på en stilren måde, der sikrer dig en sko, som også kan bruges i skolen eller på arbejde. Du kan altså med den rigtige søgning finde sportssko, som er mindst liges så anvendelige som hverdagssko. Dette er en unik mulighed, hvis man vil spare lidt penge, da du altså kan nøjes med et par sko i stedet for to. Dine løbesko vil dog med alt sandsynlighed blive lidt stærke i lugten med tiden. Giv dem derfor altid luft efter en tur i skoven samt erhverv dig en skospray, og sikrer dig dermed en sko, som altid har en fornuftig duft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *