Start din egen hjemmeside og få et nyt job

visa kort

1 år siden |  0 comments  |  Penge

Det kan godt være, at alle medier, virksomheder, brands og så videre har en hjemmeside. Men det skal du også have. Som helt almindelig jobsøgende er det en god idé at sprede sit navn så meget som muligt. Og har du fast job, men vil du måske ikke lukke mulighederne eller bare skabe sig et godt image, så skal du have dig en hjemmeside.

Kom godt i gang


For at du kan komme rigtig i gang med en hjemmeside, er der flere ting, som skal på plads. Du skal have valgt et domæne, oprettet dig hos et webhotel og designet en hjemmeside. Heldigvis kan man finde råd og vejledning til det hele.

Det domæne, du vælger til hjemmesiden, skal være dit eget og unikt. Det betyder, at du ikke kan kalde din hjemmeside eksempelvis tv2.dk, fordi det er taget af TV2. Er det en jobsøgende side, som handler om dig og dine præsentationer, så kald den for eksempel for dit navn eller lignende. Er det for en lidt større virksomhed, så se om det ikke kan blive virksomhedens navn, der bliver domænet.

Oprettelse hos et webhotel kommer lidt i forlængelse af domæne. Det kan være en lidt større jungle at finde det rigtige webhotel, der passer til dine behov og dét, du gerne vil med din side. Og er det første gang, du begiver dig ud i den slags, så skal du måske have en side, hvor det er nemt for dig at designe siden. Få mere information her om, hvordan du kommer i gang med portaln Unoeuro.

Som tidligere nævnt skal du også have dig et design på siden. Det behøver ikke være særlig vildt eller avanceret. Det skal bare afspejle dig og dét, du gerne vil fortælle verden. Start med at tegne det på et helt almindeligt stykke papir og se, hvor det fører dig hen. Du kan altid rette i det, hvis det ikke lige passer med siden. Her må du til gengæld godt låne alle mulige steder fra og få inspiration fra andres sider.

Hvis du ikke lige har råd…


Som jobsøgende kan det være svært måske lige altid at finde pengene til nye projekter, og skal det være en ordentlig hjemmeside, kan den også godt komme til at koste lidt. Eksempelvis koster det noget at beholde domænet. Derfor kan det være nødvendigt at låne penge.

Og er det ikke lige noget, din bank er med på, er der andre måder, så du kan få gang i jobsøgningen igen. Tjek https://nabi.dk/laan-trods-rki/ ud. Her kan du læse mere om, hvordan du kan låne penge, selvom det står stramt til med økonomien.

Til syvende og sidst er det vigtigst, at du skaber et godt billede af dig selv på internettet, og det kan koste penge. Til gengæld vil kommende arbejdsgivere også se, at du virkelig vil finde et nyt job og har lagt en indsats for det. Og det giver point.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

At købe Bitcoins eller ikke købe Bitcoins, det er spørgsmålet…

Ovenstående titel er muligvis en fri fortolkning af et kendt teaterstykke, men problemstillingen er meget aktuel for en del investeringslystne danskere. Bitcoins og andre kryptovalutaer har vundet stor - og hurtig - udbredelse, men for den gennemsnit...

Read More...

Sådan får du flotte reklameartikler

Hvad end du har et velkørende firma, der generer profit, eller du har en god forretningsidé, så har du brug for en måde at promovere netop det, som du udbyder. Og en af de mest populære måder at få opmærksomhed tiltrukket til din service eller dit pr...

Read More...

Flyforsinkelser – her er reglerne

De fleste mennesker, i hvert fald dem der flyver jævnligt, har formentlig op til flere gange oplevet at deres fly er lidt eller betydeligt forsinket. Hvad end du flyver i forbindelse med job eller er på vej på ferie, så flyforsinkelser på alle måder...

Read More...