Spize up your wife

frækt undertøj

Så mænd, I ved det godt alle sammen, vil i gerne give en gave til både dig og din partner er frækt undertøj vejen frem. Men, hold nu fast hvor kan det være en svær opgave du står overfor. Mange tanker må flyve igennem hovedet på dig, hvad kan min elskede lide? Hvad synes hun selv er frækt? Hvad størrelse bruger hun? Skal det helst være for småt i stedet for stort? Hvad nu hvis hun misforstår? Først og fremmest skal I slå de tanker ud af hovedet, og så kommer der her nogle råd i enten kan tage og følge, eller kun bruge nogle af dem. Måske har du netop stået i en situation, hvor du har givet en gave i form af frækt undertøj, som ikke lige ramte helt plet. Dette må du endelig ikke lade dig afskrække af; kvinder finder nemlig heller ikke selv deres perfekte størrelse første gang de køber en BH, det kræver oftest professionel vejledning.

How to spize

Der kommer her lidt råd til dig der enten har tabt modet til at købe frækt undertøj, eller til dig der aldrig har gjort det før. Der er masser af måder at gøre det, du kan angribe det frontalt, og bare gå ind i enhver lingeributik som Change, Hunkemøller eller Wolford eller også er der masser af steder på nettet, hvor du kan finde lækkert undertøj. Herunder vil der dog komme lidt råd til hvordan du kan gribe det an.

  1. Kig i din kærestes eller kones undertøjsskuffe, hvis hun ikke har g-strings trusser, er det nok fordi hun ikke synes de er behagelige. Så derfor skal du måske kigge efter hipsters, vil du være helt sikker, kan du ”stjæle” et par som DU synes er frække med når du skal ud og købe.
  1. Spørg ekspedienten, de har erfaring både med kvinder der skal købe undertøj og mænd, så de kan hjælpe dig i den rigtige retning.
  1. Tænk på din elskedes behov, men giv ikke under for dine egne. Dette råd er lidt svært; da meget frækt undertøj ikke nødvendigvis er det mest behagelige til hverdag, og derfor samler det støv i skuffen. Men hvis du giver undertøj i lækre materialer som silke, og som har en god pasform, er der også større chance for, at din elskede vil bruge det til hverdag, så en lille bonus til jer begge er at finde her.
  •  Vær personlig når du giver gaven: en gave handler også om måden den bliver leveret på, og en god måde at give en gave som frækt undertøj på, er under fire øjne, hvor du kan fortælle, at du har købt sættet fordi du synes hun vil se ekstra smuk/sexet/fræk ud i det. Alle kvinder elsker komplimenter, og vil gerne vide at deres mænd begærer dem.  

Det behøver altså ikke at være en angstprovokerende oplevelse at købe frækt undertøj til den du holder mest af. Og lad os bare sige det som det er, frækt undertøj kan være en gave til jer begge to, det skal bare være det rigtige sæt, der passer til din kærestes/kones kropsform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *