Sommer betyder fest: Guide

Sommeren er ved at være over os, og det betyder mere solrige dage og større humør. Dette giver ofte anledning til gode sommerfester. Om det er til fødselsdagen, studenterfesten eller bare en fest for festens skyld, så kommer den ikke af sig selv. Der er både praktiske og sjove indslag, som der skal være styre på, før begivenhederne bliver lige, som man ønsker. Klemens giver her guiden til sommerfesten.

Ingen fest uden dj

Det er svært at holde en god sommerfest uden den rigtige musik. Alt afhængig af hvilken fest du søger, bør der enten sættes en god playliste sammen eller i bedste tilfælde en dj. Fordelen ved at sætte en dj til at styre slagets gang er, at du som arrangør kan læne dig fuldstændig tilbage på musikken og overlade det til en professionel. Det behøver ikke være særlig dyrt, og det giver dig hermed mulighed for at fokusere mere på de andre vigtige dele af festen. Hos Juel & Friends, som står for at arrangere fester landet over, tilbyder de dj’s til både private og firmafester. De nævner selv på deres side om vigtigheden af god musik til festen; “En erfaren DJ med et mobildiskotek har en unik evne til at læse et publikum og vide, hvad der kommer til at virke til en god fest”.

Udover at tilbyde musik til festen er det selvfølgelig vigtigt at have styr på både location og baren. Samlet set er det praktiske ting, som der skal være på plads som det første. Når der er styr på disse ting, kan du hoppe videre til at forme festen med sjove indslag.

Sjove indslag og festlege

Til enhver fest hører sjove festlege og drukspil. Det kan være forskelligt fra fest til fest, hvad der fungerer bedst. Det kommer samtidigt også an på publikum. Et sjovt spil som altid er en vinder, er beer pong. Med et beer pong bord, er din fest sikret en god start, hvor folk deler sig op i hold. På den måde kan man danne nye hold hele tiden og lære nye mennesker at kende. Desuden er det en rigtig god fest, hvis gerne man vil blive fuld. Herudover findes også andre sjove festlege, som kan gøre din fest bedre end alle de andre. Har du succes til festen, og får du din scoring med hjem, findes der også lidt frækkere og mere intime lege. Disse lege kan du læse nærmere om her.

Overordnet set handler det bare om at være kreativ. Med kreativitet kommer man længst, når den store fest skal holdes. Så læg isterningerne på køl, find den rigtige hjælp til festen og tilføj festlegene, så din fest bliver lidt udover det sædvanlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *