Sommer betyder cykling

Cykling er populært

Sommeren er over os og det betyder cykling. Både i vores eget lille land, men også ude på de store scener i Europa. Moderne cykelløb vises på TV i månederne fra Maj til September – herunder de mest populære Giro d Italia, Tour De France og Vuelta a Espana. Dette motiverer også danskerne til at hoppe op på sadlet, og ud på de danske landeveje. Danmark er et cykelland og har været det i mange år – det er unge, som gamle der elsker motionen. Det er ganske vidst også rigtig godt for både helbred og miljø, at man tager cyklen så ofte som muligt.

Cyklerne skiftes ud

I samme periode, hvor de store cykelløb køres, er også her danskerne vælger at skifte deres cykler ud, samt udstyret dertil. Vælger man at tage cyklen, er det naturligvis afgørende at man har det rette grej. Dette udskiftes typisk også i månederne fra Maj til September. Det er kombination mellem, at foråret rammer, hvilket også lokker endnu flere ud at cykle, men i den grad også at cykelsporten kommer i fokus. Noget de professionelle cykelhandlere også bruger i deres markedsføring, ved at køre forskellige former for rabatter og tilbud. Det kan være ”gule priser” under Tour De France, hvor konkurrencecykler og konkurrenceudsyr sælges med gode rabatter. Ifølge cykelentusiast Andreas er det også noget forbrugerne er bevidste med, hvilket også har en effekt i forhold til cykelsalget netop ”boomer” i denne periode.

”Vi venter selvfølgelig også på rabatterne- og dem ved vi kommer, så hvorfor købe modellen til fuld pris, hvis man kan hente 10 eller 20% nu.” Cykelentusiast, Andreas Kolding

Godt vejr, ferietid, cykling i TV’et – men også specielle anledninger såsom Fars Dag, er med til at påvirke et mersalg hos cykelhandlerne. Det er lige fra de populære Ebsen Cykler til de traditionelle Kildemoes modeller der langes over diskene. På mange måder kan elegancen og kvaliteten sammenlignes på disse to stærke brands. Stilen er på ingen måde konkurrencecykler, herunder Mountainbikes eller Racercykler – men rettere klassiske modeller til en god pris. Og det er nok det sidstnævnte, altså prisen som de fleste forbrugere synes er ret interessant.

Også kvinderne er helt vilde med at cykle

Det er naturligvis ikke kun mændene, der er vilde med cykling – og dermed heller ikke kun dem der købes cykler til i denne periode. Også salget på kvindecykler er stødt stigende fra maj måned. Kvinderne shopper altså andet end sommerkjoler og crossover tasker– cykling er for dem også brandvarmt.

Der findes ingen bedre tid end sommeren. Vejret er godt og solen skinner. Nu handler det bare om at have det rette udstyr også komme ud i naturen.

I øvrigt vil vi til enhver tid at købe sin cykel hos en professionel cykelhandler, da man typisk her vil få en mere troværdig og reel vejledning. Vi har ligeledes også erfaret bedre garantier, samt kundeservice da det ganske enkelt er sælgers essentielle hovedbeskæftigelse. Forhør dig og brug alt den rådgivning, som er nødvendig – selvom cykelsporten er populær, er den stadig ny for mange, hvorfor det giver god mening at alliere sig med en ekspert.

God fornøjelse. God sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *