Skal du have garderobeskabe til foreningen eller virksomheden? Så læs med her

6 måneder siden |  0 comments  |  Blog

Skal du forkæle medarbejderne med et spritnyt træningscenter med tilhørende omklædning? Eller skal du have skiftet de rustne og nedslidte skabe ud i din sportsklubs omklædningsrum? Så kan du læse med her for at få nogle gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber nye garderobeskabe, samt hvor du kan købe dem.

Hvor mange kvadratmeter?


En af de første ting, du skal være opmærksom på, er at vide, hvor stort et område du har med at gøre. Pladsen bliver hurtigt brugt op af især skabe, selv når lokalet er meget stort.

Hvis du ikke kender rummets præcise størrelse, er der to ting, du kan gøre. Den første ting er at finde målebåndet frem og begynde at måle fra rummets ene ende til den anden. Det kræver dog, at man måske bruger lidt af sin fritid og måske også får lidt hjælp fra en anden person. Den anden ting, du kan gøre, er at kontakte kommunen, hvis du har med en forening at gøre eller spørge vedkommende, der ligger inde med plantegningerne over bygningen. På denne måde får du de præcise tegninger over alle rum, men det kan tage en del tid, før du får fingrene i dem.

Indretning


Når du har en idé om lokalets størrelse, kan du begynde at overveje, hvordan pladsen bedst bliver udnyttet. Tænk også på, hvor mange mennesker der kommer til at bruge omklædningsrummet, og hav et tilsvarende antal skabe tilgængeligt.

I stedet for at købe kedelige og sterile skabe, så prøv i stedet at tjekke sonesson.dk’s udvalg af flotte og smarte designede skabe. Garderobeskabe kan nemlig være med til at skabe en særlig stemning, hvis de er lidt kulørte eller er lavet af et anderledes materiale som fx træ.

Tænk også over, hvordan skabet skal se ud indeni. Her kan der fx være kroge, hylder, ventilation eller måske alle tre ting. Det er selvfølgelig optimalt, hvis skabet har lidt af hvert, så brugeren kan opbevare så mange af sine ting som muligt.

Sikkerheden i højsædet


Husk at omklædningsrummet skal være så et sikkert sted som muligt. I kan fx have nogle retningslinjer for, hvordan man opfører sig i omklædningsrummet, men det handler også om at have installeret røgalarm og sprinkler på forhånd, hvis der skulle opstå en nødsituation.

Hvis det rent pladsmæssigt giver bedst mening at placere skabene midt i lokalet, kan du fx sikre hjørnerne på skabene. Tænk også på at investere i gulv, der ikke bliver enormt glat, når det bliver vådt.

Når du har investeret i garderobeskabe samt taget højde for sikkerheden og den øvrige indretning, er dit nye omklædningsrum så godt som klar.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sørg for at beskytte din laptop, når du er på farten

Hvis du ofte har din laptop med på farten, så er det vigtigt, at du sørger for, at den er godt beskyttet. Det er ofte, når du har den med på farten, at den får ridser, skrammer og tilmed går i stykker. Det er du med til at sikre dig imod, hvis du har...

Read More...

Det har været et travlt forår for ejendomsmæglerne i syd!

Recessionen efter finanskrisen kan vi efterhånden spejde langt efter, og de positive miner har efterhånden skræmt den negative investeringslyst væk. Danmark har efterhånden kæmpet sig ud af krisens klør, og det viser sig nu for alvor på boligmarkedet...

Read More...

En god leder skaber en god arbejdsplads

Noget af det sværeste, som leder i en stor eller mellemstor virksomhed med en del ansatte under sig, kan være at kigge indad og vurdere sine egne lederevner og procedurer. Håndterer du f.eks. de mange forskellige kommunikative områder til perfektion,...

Read More...