Sand og Boss gjorde Line sikker

Der var en gang en pige som havde Line. Line var en køn pige og meget klog. Hun vil nu tjene nogle penge, så hun kunne komme ud og rejse verden tynd. Line var altså både smuk og klog, men hvis der var en ting, som hun ikke gik op i, så var det at klæde sig. Hun brugte ikke meget tid om morgenen på at finde det det hun skulle have på. Hun rakte bare tilfældigt ind i klædeskabet og tog det på, so lige falde hende ind. Hun købte heller aldrig noget tøj. Hun havde brugt det meste af sin tid på skolen og på vennerne, og hun brugte i hvert fald aldrig tid på at tage ud og købe nyt tøj. Hvorfor bruge tid på det når det alligevel slet ikke interesseret hende?

Ny tøjstil?

Da hun efter sommerferien og studentereksamenerne og studenterugen skulle ud og finde job havde hun dog svært ved det. Samtalerne gik ellers godt, og hun kunne mange af stederne mærke at hun og hendes arbejdsgiver passede godt sammen. Alligevel fik hun ikke jobbene. Hun kunne faktisk slet ikke finde noget job, og det gjorde hende irriteret og håbløs. Hvad gjorde hun forkert. Hun var ren, snaksalig, klog og forstående. Så en dag spurgte hun en tilfældig på gaden. Hun bremsede den ældre dame på gaden og sagde: ”Hvis du skulle ansætte mig, hvad skulle jeg så gøre anderledes”. Damen smilte sødt og sagde: ”Du skulle udstråle, at du har styr på dit liv” og forklarede videre, at hun jo var en pæn og ren og sød pige, men at hendes tøj udstrålede at hun havde travlt og var ligeglad med, hvilken signal hun sendte til andre. Hun skulle prøve at tjekke Sand hos Fashionforest.

Tøj gav styrke

Damen mente, at Sand var et mærke som vil passe godt til den unge dame. Det var et mærke, som udtrykte professionalitet, men samtidig ikke nødvendigvis var helt vildt stift. Det var et mærke som man kunne gøre til mange forskellige personligheder. Line takkede mange gange og bevægede sig hjem ad. Derhjemme søgte hun på tøjmærket og hun var med det samme helt solgt i det. Det bedste ved det hele var næsten at hun kunne bestille mærket på hjemmesiden, og hun derfor ikke behøvede at bruge tid på at gå fra den ene butik til den næste. Hun faldt samtidig for mærket Boss, som også viste et professionelt udtryk. Hun skyndte sig at købe et par ting derfra. Mærkerne var dyrere, men der var heldigvis gode tilbud på flere ting. Hun valgte det hun allerhelst vil have, og som hun kunne sammensætte på mange forskellige måder efterfølgende.

Efter tøjet var kommet hjem til hende, tog hun det på. Hun kunne mærke hvor meget styrke det gav hende at føle, at hun så godt ud. Hun tog derefter ud til en samtale hun skulle til samme dag. Og hun fik jobbet! Om det var tøjet eller den fornyede styrke hun havde kan man kun gætte på, men en ting er sikker og det er, at Line følte sig godt tilpas, mens hun sad i den varme stol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *