Sammenligning af de bedste smartphones pt.

smartphone

1 år siden |  0 comments  |  Forretning

Står du overfor skulle have en ny smartphone, er der naturligvis et stort spørgsmål der melder sig på banen, og det er hvilken model og producent du skal vælge? Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge en ny mobil, og for de fleste vil prisen være en af de faktorer, der vægter det meste. Er du en af dem som sætte al din lid til iPhone, er der en god sandsynlighed for, at prisen ikke er det første du kigger på.


Rigtig mange som vælger iPhone, er typisk såkaldte "Apple fans", og de har det ofte nemt med at finde pengene til deres nye Apple produkt. Selvom iPhone ligge i den dyre ende, er det stort set ligegyldigt hvad prisen på den nye mobilmåtte være. Hvis du ikke har noget forhold til Apple, kan det dog være en god ide at vælge en bedste smartphone, som passer præcist til dig.

Mange vælger alligevel en iPhone, fordi det er dem man hører mest om, og fordi det sandsynligvis er den telefon, de fleste af dine bekendte har liggende i lommen. Der er dog en række spørgsmål du bør stille dig selv inden du beslutter dig, og en god idé at sammeligne et par forskellige modeller.  Vi har sammenlignet 3 gode bud på topmodeller, hvor vi har holdt specifikationerne op imod hinanden.

De 3 modeller:

Huawei p10:

Den billigeste mobil, af de 3 mobiler vi sammenligner, er klart p10 og rent teknologimæssigt, lever den helt op til konkurrenterne. Kamerateknologien blev introduceret i den tidligere Huawei Mate 9 Pro model, og især på karamer dele vinder P10 klart ind. Kameraet i Huawei P10 er et af de bedste mobilkameraer der er på markedet, i denne prisklasse. Batteriet derimod, er ikke noget det imponere. Når du investerer i P10, får du en SuperCharger-oplader med i købet, hvilket betyder at du kan lade telefonen på den halve kvarte tid, i forhold til almindelige opladere. Det fungerer rigtig godt, men det nytter ikke meget, når batteriet er en nedgradering i forhold til sin forgænger, Mate P9 Pro, hvor batteriet var 800 mAh større, hvilket betyder at batteritiden på Huawei P10, ikke ikke holder en halv dag, hvis du bruger den almindeligt.

Iphone 7:

Der er sket et par ting, ift. til tiligere iPhone modeller og især ændringen med hjemkanppen er en af de større. Hjemknappen er en vigtig knap og den har Apple ændret, så den bliver lettere at bruge og giver taktil feedback alt efter om man får smser, mails og andet. Derudover er iPhone 7 blevet vandtæt og støvtæt i henhold til IP 67-standard. Det betyder at den kan klare at være i 1 meter dybt vand i mere end 30 minutter. Kameraet er blevet forbedret i iPhone 7.  De tager mere lys ind med blænde F/1.8. Kameraet er også hurtigere til at tage billeder og fokusere.

Samsung galaxy s8:

Det er tydeligt at S8 er Samsungs pendant til Apples iPhone 7. Samsung forsøger for alvor at komme ind i mobilkrigen med den nye Galaxy S8. Telefonen er gennemført lækker fra bund til top. Både hvad der angår indhold og udseende samt meget mere. Som nævnt minder den utrolig meget om iPhone, og Galaxy s8 kommer både i en almindelig version og en plus, hvor skærmen er større.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du mest muligt ud af dine skraldespandsposer til kontoret

Det virker måske som en hel simpel problemstillingen fra hverdagen, men det er faktisk vigtigt at tage stilling til affald og skrald på arbejdspladsen. Det er et sted hvor vi selv, sammen med mange andre mennesker, bruger en stor del af vores tid og...

Read More...

Vær opmærksom på, hvem du hyrer til en fliserens

Står du og har brug for at få lavet en fliserens? Så skal du huske at holde øje med misledende priser. Dette er nemlig et stort problem i mange brancher. Især i håndværkerbranchen er der store problemer med, at firmaer ikke opgiver den faktiske pris,...

Read More...

Brugte kontormøbler er i høj kurs

Når du vil anskaffe dig nye møbler, så kan det ofte ende med at blive en meget dyr fornøjelse. Men de seneste år er det blevet mere og mere almindeligt, at folk køber deres møbler brugt på blandt andet videresalgssider på internettet. Her kan der for...

Read More...