Sådan kan du få en udvendig isolering på dit hus og spare penge

facaderenovering

Har man et hus af ældre dato kan det være en god idé at få en udvendig isolering. På den måde vil man nemlig kunne spare gevaldigt på varmeregningen da mange ældre huse ikke er ordentligt isoleret. Derfor kan det godt betale sig i længden at få lavet en udvendig isolering på huset. Også selvom det koster en sjat penge så vil man ofte kunne se pengene tjent ind igen da varmeregningen ofte vil blive noget billigere. I løbet af vinteren bruger man nemlig utrolig meget energi på at holde et hus ordentligt varmt og det er mange penge ud af vinduet hver eneste uge hvis huset er dårligt isoleret. Det er nemlig tilfældet hos rigtig mange huse der er bygget før i tiden hvor man ikke tænkte så meget på isolering.

En effektiv metode

Med en udvendig isolering bliver der sat isolering op på facadens yderside. Så har man en rigtig flot facade på huset er det ikke det mest optimale med en isolering uden på facaden da det ændrer utrolig meget på husets indtryk at få sat på. Denne metode er dog mere effektiv end den indvendige isolering hvilket gør at den har visse fordele. Har huset i forvejen ikke nogen fantastisk smuk facade kan der altså være god grund til at gøre det på den førstnævnte måde. Det smarte ved den udvendige isolering er også at man modsat den indvendige isolering ikke behøver at røre ved for eksempel varmerør, radiatorer, el og så videre og der bliver heller ikke snavset inden for i stuen som ved den indvendige isolering. Der er dermed mange flere fordele men man må gøre op med sig selv om fordelene overskygger ulemperne ved netop ens eget hus. Ellers er der selvfølgelig ikke nogen grund til at få arbejdet udført. Med huse af ældre dato er der dog som regel flere fordele end ulemper og det kan derfor ofte godt betale sig i det lange løb.

Priser og information

En facadeisolering pris varierer naturligvis fra sted til sted men kan oftest gøre uden at ødelægge hele budgettet. Som nævnt vil man kunne mærke det gevaldigt på varmeregningen hvilket gør at pengene hurtigt kan få sig tjent ind igen. Det vil også gavne den dag man skal til at sælge huset da nye ejere dermed ikke behøver at bekymre sig om isoleringen af huset. Ofte har man også mulighed for selv at vælge farven på huset til aller sidst så man selv kan vælge den afsluttende finish på huset. Det er jo vigtigt at man efter arbejdet føler at huset stadig ser godt ud til trods for de store ændringer der er blevet foretaget. Foretrækker man en lysere farve på huset kan man få det, også selvom den tidligere farve på huset for eksempel har været meget mørk. På den måde vælger man helt selv husets nye udtryk. Man kan finde meget mere information omkring isolering af huse på denne hjemmeside: http://www.skoleenergi.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *