Sådan kommer dit barn godt fra skolestart med den rette skoletaske

7 måneder siden |  1 comments  |  Blog

Der har lige været skolestart, og rigtig mange børn sidder derfor atter på skolebænken. Mange forældre har i denne anledning stormet rundt for at købe penalhuse, madkasser, drikkedunke og skoletasker. Men har man stadig ikke fundet den rette skoletaske til sit barn, eller trænger skoletasken til en udskiftning, så læs med her.

Når man køber en skoletaske, er det vigtigt, at størrelsen passer til dit barn, således at forskellige former for skader, så som rygskader, formindskes. Stort set alle skoletasker kommer med justerbare stopper, sådan at den kan tilpasses barnets størrelse. Desuden må ryggen på skoletasken ikke gå længere ned end til den nederste del af barnets lænd, og den må ikke være bredere end barnets ryg.

Herudover er spørgsmålet, hvilken en model man skal vælge, da der findes mange forskellige varianter af skoletasker i butikkerne. Her kommer to gode bud, som kan være med til at gøre det nemmere at vælge den rette skoletaske.

Ergonomiske skoletasker


Skoletasker kan give en kæmpe udfordring til børnene, da de ofte indeholder alt fra bøger, madpakker og drikkedunke til legetøj, skiftetøj og penalhuse. Det gør dem ofte rigtig tunge, og har man ikke den rette skoletaske, kan det på sigt medføre rygproblemer.

Der findes heldigvis et stort udvalg af ergonomiske skoletasker på markedet. Blandt andet kan man købe en Ergobag skoletaske, der er ergonomisk udformet for at give dit barn den bedste støtte i ryggen. Ergobag laver også deres skoletasker uden kemikalier, så de ikke er skadelige for dit barns sundhed. Desuden er de vand- og skidtafvisende, således at indholdet ikke tager skade af, at tasken bliver brugt i regnvejr, eller bliver medbragt på legepladsen.

Ergonomiske skoletasker kommer i et stort udvalg af farver og mønstre, så det er muligt at finde en lækker skoletaske til både drenge og piger. Ergobag skoletasker kan fås i modeller, der passer de fleste børn og unge, og de kan justeres på flere forskellige måder, således at ryggen skånes mest muligt for belastning.

Skoletasker i moderne farver


Er dit barn ikke til iøjnefaldende pangfarver og store mønstre, findes der også et stort udvalg af skoletasker i mere neutrale og naturlige farver. Disse skoletasker passer især godt til lidt ældre børn og teenagere, som er mere stilbevidste, end helt unge børn er.

Hvis man er ude efter en mere neutral model, kan man med fordel gå efter en sort taske. De fleste mærker laver skoletasker i en sort model. Her er det ligeledes vigtigt at gå efter en taske, der passer i størrelsen til barnet. Er barnet lidt ældre, kan de klare en lille smule mere belastning end helt unge børn, dog er det stadig vigtigt, at tasken skal give god støtte, og kunne reguleres i stropperne.

Kig især efter mærker som Eastpak, Jeva, Fjällräven og Herschel samt sportsmærker som Nike og Adidas. De laver alle moderne rygsække og skoletasker i god kvalitet med justerbare stropper og til overkommelige priser. De fleste modeller kan købes i forskellige forretninger landet over, men de kan også findes mange steder på nettet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sørg for at beskytte din laptop, når du er på farten

Hvis du ofte har din laptop med på farten, så er det vigtigt, at du sørger for, at den er godt beskyttet. Det er ofte, når du har den med på farten, at den får ridser, skrammer og tilmed går i stykker. Det er du med til at sikre dig imod, hvis du har...

Read More...

Det har været et travlt forår for ejendomsmæglerne i syd!

Recessionen efter finanskrisen kan vi efterhånden spejde langt efter, og de positive miner har efterhånden skræmt den negative investeringslyst væk. Danmark har efterhånden kæmpet sig ud af krisens klør, og det viser sig nu for alvor på boligmarkedet...

Read More...

Skal du have garderobeskabe til foreningen eller virksomheden? Så læs med her

Skal du forkæle medarbejderne med et spritnyt træningscenter med tilhørende omklædning? Eller skal du have skiftet de rustne og nedslidte skabe ud i din sportsklubs omklædningsrum? Så kan du læse med her for at få nogle gode tips til, hvad du skal væ...

Read More...