Nye lån til det du mangler

danske penge

Som studerende eller arbejdsløs kan det være svært at få økonomien til at løbe rundt. Der er altid en ny udgift i form af en gave eller noget, der går i stykker. Men hvis ikke man har pengene til det, må man enten undvære eller låne penge. Og med et kviklån fra www.mikrokredit.dk kan du hurtigt komme på benene igen, så du har penge til lige det, du står og mangler. Dog er der et par ting, du bør vide inden du hovedløst kaster dig ind i at tage et lån.

Nemt at søge, hurtigt at få

Når du skal tage nye lån, er der mange måder at gøre det på. Den nemmeste måde at gøre det på, er at søge lidt rundt på Google efter en hjemmeside, hvor mange af kreditorerne er listet sammen med deres rente og deres lånebeløb. En ting at vide om de små, hurtige lån, er at de har mange navne, så som SMS-lån, kviklån, mini- eller mikrolån og så videre, så husk det, når du skal finde en hjemmeside. Mikrokredit.dk er et bud på sådan en hjemmeside. Hvis du ved hvor meget, du vil låne, skal du til at finde laveste rente og afbetalingsperiode. For jo højere rente og længere afbetalingsperiode der er, jo mere koster det dig at have taget lånet. I enkelte tilfælde kan du være heldig, at der ikke er en rente med det samme, men at afbetalingsperioden er meget lang, og hver måned, bliver renten procentvis højere. Tag kontakt til kreditoren, hvis du er i tvivl.

Det er dog en god idé at finde flere bud på kreditorer, da du kan forhandle dig til en lavere pris, hvis du kan bevise at andre har et billigere lån. Det er her, mikrokredit.dk kan være behjælpelige med dit nye lån, da de råder over en lang liste af kreditorer.

Men inden du søger, er der nogle ting, der skal være i orden.

Du må låne hvis…

Som udgangspunkt skal du være mindst 18 år gammel og dansk statsborger for at låne penge. Det hænger sammen med, at du skal have et NemID, da det er din digitale underskrift. Du kan dog være heldig at finde kreditorer, der gerne vil låne penge til folk under 18, men så skal du også kunne forsikre dem om, at du har en fast indkomst. Og NemID er ikke altid en nødvendighed, hvis du på anden måde kan komme med en underskrift.

Nye lån kræver tilmed ofte at du ikke er registreret i RKI. Dette register råder over dårlige betalere, der af en eller anden grund mangler at betale en eller flere regninger af en værdi på over 7500 kroner. Hvis du derimod skylder mindre end 1000 kroner, kommer du i et lukket register, så andre ikke kan se, du skylder pengene. Enkelte kreditorer vil dog godt lade folk låne alligevel, men det er altid bedst at afbetale sin gæld inden man låner flere penge.

Lån giver mange muligheder, så lån i dag til det du drømmer om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *