Når man sælger barbermaskiner

barbermaskine

Peter arbejder ved en isenkræmmer, og en dag i december står han inden han skal på arbejde, og barberer sig. Dette gør han selvfølgelig med en af de mange barbermaskiner han har prøvet gennem årene, og han er nu helt klar over hvilken der er hans favorit. Den har ikke være billig, men det er helt sikkert denne maskine der er den bedste, og så er det selvfølgelig den han skal have. Når nu han arbejder med at sælger disse barbermaskiner, så skal han jo også selv have en. Det har så vist sig at det bedste han har gjort for at blive bedre til sit arbejde nogensinde, var at han gik på jagt efter den bedste barbermaskine – vil du vide mere om hvordan man bedømmer hvilken maskine der er bedst og se nogle barbermaskine tests så læs mere

På jagt efter den bedste barbermaskine

Da han begyndte sit job hos isenkræmmeren for nogle år siden, begyndte han at tage barbermaskiner med hjem ind imellem – selvfølgelig med chefens tilladelse – for at afprøve dem, og finde ud af hvad de hver især kunne. Han nåede gennem mange maskiner før han var færdig, og han endte med en viden der ikke var nem at finde noget andet sted. Den store viden han havde samlet kunne give butikken ry for at være et godt og professionelt sted at handle. Det var hans chef klar over, og derfor endte Peter altid med at stå i afdelingen med barbermaskiner, så der var den bedste betjening at hente.

Konerne havde brug for mest hjælp

Når nu det er december, så er der gode mulighed for at få solgt en hel masse barbermaskiner, og det vil Peter selvfølgelig gerne udnytte, så han kan tjene en masse penge til butikken. Det er ikke den store udfordring lige i juletiden, fordi der simpelthen er så mange mænd der ønsker sig berbermaskiner til jul. Det betyder jo så at der er nogen der skal ud og købe disse maskiner til mændene, og det er tit enten koner eller kærester. Det er mest kvinder, og derfor har de ikke så meget erfaring med maskinerne, og det er her Peter virkelig kan gøre en stor forskel. Der er masse af mulighed for at han kan rådgive disse kunder til hvilken barbermaskine der er den bedste til deres mand eller kæreste. Mange af dem går hjem med maskiner der er i den dyre ende, men det er ikke bare for at tjene penge, for Peter ved også nok om maskinerne til at vide at det simpelthen er en bedre barbermaskine man får. Selvom de er dyre, så kommer dem der skal have gaven bare til at blive meget mere glad for den, hvis man ikke er så fedtet med pengene, og man lige flotter sig lidt.

Peter går hjem fra arbejde da butikken lukker klokken 17, og har slået en rekord igen. Han har aldrig solgt så mange barbermaskiner på en dag, og han er faktisk også den første i butikkens historie der har gjort det. Han er stolt af sig selv, men han er også klar over at han har fortjent det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *