Montering af hårde hvidevarer

værktøj

Har du lige bygget nyt hus, eller skal du bare have skiftet ud og renoveret det gamle, så kan du ikke undgå at komme til at snakke om hårde hvidevarer. De færreste hjem mangler opvaskemaskine, vaskemaskine eller køleskab. Men hvordan får man monteret det?

Få hjælp af en professionel

Hvis du selv føler, at denne her installering vil blive en alt for stor og besværlig proces, så kan du heldigvis bestille en flok professionelle til at komme og gøre arbejdet for. Selvom det lyder så let, er der dog en masse ting du skal huske på. For det første er det en god idé, at sørge for at montøren kan komme til at udføre sit arbejde. Det gør det hele lidt lettere for begge parter, som både sparer tid og penge. Hernæst er det vigtigt at huske på, at montøren som skal installere og opsætte dine hvidevarer, ikke er elektriker. Al det med elektronikken skal være ordnet, så det bare lige er at sætte stikket i en stikkontakt for montøren. Til sidst er det en rigtig god idé at skærme andre dele af rummet af, sådan så montøren ikke får lavet skade på noget, som ikke vedrører ham.

Gør det selv

Det er dog ikke altid nødvendigt at hyre professionelle til at komme og lave det hårde arbejde. Der er nogen tilfælde, hvor det også kan lade sig gøre selv at trække i arbejdshandskerne. Det kan man gøre både for at spare penge, men også for at spare tid, hvis man ikke har tid til at vente på den dag, hvor montøren kan. Det er vigtigt i denne situation, at man ikke kaster sig hovedløst ud i noget, som man ikke har den fjerneste idé om. Undersøg lidt rundt omkring på nettet. Hvad skal der bruges? Kan det overhovedet lade sig gøre? Først og fremmest er det nok vigtigt at have en værktøjskasse, fyldt med en masse godt værktøj. Har man ikke det, kan man heldigvis finde det mange steder, både på nettet og i byggemarkeder. Virksomheden Bolius har blandt andet end udmærket hjemmeside, og her kan man finde masser af værktøj.

Når så man har fundet sig det rette værktøj, er næste skridt at få fundet ud af hvilke hvidevarer man skal bruge. Og man skal være helt sikker. Det dummeste ville helt klart være, at få sat et helt køkken op, og så finde ud af at konen ikke ville have det i den farve. Man skal altså have gjort op med sig selv, hvad man vil have.
Inden man bestiller sine hvidevarer, er det også vigtigt, at man har boret hullerne, hvor evt. slanger ville skulle trækkes igennem. Dette ville gøre hele arbejdet meget nemmere, så man ikke skal til at sidde og rode med det, når hvidevarerne kommer.

Dette er altså et par gode tips til at montere hvidevarer. Husk på at man skal kende sine egne evner. Det er heller ikke sjovt at montere et helt rum, og så 2 uger efter skal det hele afmonteres igen, fordi det er gjort forkert. Er man i tvivl, så få en professionel til at hjælpe sig. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *