Mere energi fra morgenstunden – en lille guide

morgen energi

Mange kender til at have svært ved at komme op om morgenen. Og selvom nogen måske tænker, at det er svært at gøre noget ved, så findes der faktisk mange gode råd til at booste dit energiniveau, så du fra allerede er frisk og klar til at starte dagens gøremål så snart du slår øjnene op. Så vil du have mere energi om morgenen, så er det blot at læse med her, hvor du får nogle sunde og nemme råd til, hvordan du får ny energi.. r til at starte dagens gøremå klar til at starte dagens gøremål til, at booste dit energiniveau   svært at gøre noget ved, aå

 

Vand, vand og mere vand

 

Start altid dagen med et stort glas vand. I løbet af natten sveder din krop faktisk en del, så det betyder, at du ofte vågner med en krop, der er i væskeunderskud. Og væskeunderskud kan få din krop til at føle sig virkelig træt og gøre dig uoplagt, så får du fyldt væskedepoterne op som det første om morgenen, vil du have lettere ved at komme ordenligt i gang med dagen.

For at bevare den gode væskebalance, der giver energi, er det selvfølgelig også virkelig vigtigt at drikke rigeligt vand i løbet af dagen. Mængden skal gerne ligge på omkring 2 liter vand om dagen, og mere hvis du dyrker motion. For at gøre det lettere at huske dit væskeindtag, så er det en god ide at medbringe en drikkedunk, som f.eks. denne her.

 

Motion som kilde til mere energi

For de fleste er dette råd ikke en nyhed – men når du bruger energi får du også mere energi. Derfor er det en fordel for dit energiniveau, også din energi om morgenen, at du dyrker motion flere gange om ugen.

For mange kan det være oplagt at dyrke motion om morgenen. Og dette er selvfølgelig en fantastisk start på dagen! Men det er vigtigt at kroppen har energi til at dyrke motion, så derfor er en god morgenmad selvfølgelig vigtig at huske. Og ønsker du et supplement til at kunne yde lidt ekstra til din morgentræning, så er LinusPro Energy Powder et godt supplement.

 

Husk en alsidig kost – og supplér med kosttilskud

Manglende energi og træthed kan også skyldes mangel på D-vitamin. Mange danskere går nemlig rundt med mangel på dette vigtige vitamin, specielt om vinteren hvor solen ikke skinner særlig meget. Og fordi D-vitamin er noget vi primært får gennem eksponering af solens stråler, så kan det være en god ide at tage et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret. PurePharmas D-vitamin er et godt bud på et kosttilskud, hvor kvaliteten og optageligheden er i top.

Magnesium er et af de vigtigste mineraler i kroppen, og mangel på denne kan også reslutere i træthed og et lavt energiniveau om morgenen. Du kan øge dit indtag af magnesium ved at spise blandt andet grønne grøntsager, mandler, fiks og grapefrugter. Det kan være en god ide at indtage B6 sammen med magnesium for en bedre optagelse. Ønsker du at supplere din kost med et magnesium-kosttilskud, så finder du her en udgave, der både indeholder magnesium og B6.

Det er også afgørende for din krops energiniveau, at den får nogle proteiner at til at opbygge muskler. Det er specielt vigtigt at indtage den rette mængde af protein, hvis du lever en aktiv livsstil med fokus på styrketræning og muskelforøgelse. Her kan proteinpulver og proteinbarer af høj kvalitet være et vigtigt supplement.

Søvn er afgørende

Til sidst er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at en udhvilet krop og et udhvilet sind, er meget bedre rustet til at møde dagens udfordringer. Sørg derfor at få skabt en fast søvnrytme, så du altid går i seng og står op på nogenlunde samme tid. Det giver en stabil søvn, der er afgørende for at være udhvilet til næste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *