Kvinde: Find den rigtige vinterjakke

Efteråret er nu for alvor i gang her i lille Danmark og det bliver desværre kun koldere og formentlig mere regnfuldt når vi kommer ind i vintermånederne fra november til februar. Der er derfor brug for en god og dejlig vinterjakke, som kan holde dig varm, men selvfølgelig også gerne løfte dit look og se godt ud samtidig. Men hvad for en skal man så vælge til denne vinter? Vi har prøvet at komme med en hurtig guide og nogle forslag til, hvilke der kunne være moderne og en sikker vinder i denne vintersæson.

Hvad skal man kigge efter?

Det er selvfølgelig vigtigt at du først afgør hvad jakken formål er og hvad den skal bruges til. Skal den være til rent praktisk brug eller er det ligeså meget og for din egen look eller komfort der er afgørende. Er det primært en hverdagsjakke eller en du kan bruge i weekenderne også, eller måske begge dele?

Når du har gjort dig lidt tanker omkring brugen af denne er det nu tid til at kigge på hvilke muligheder der er og vi har her samlet en oversigt til dig.

Uld jakke

Uldjakker er mere den klassiske vinterjakke, som vi kunne forestille os aldrig for alvor helt kommer til at gå af moden og derfor kan bruges igen år efter år. Her kan med fordel vælges en jakke med et mere klassisk snit og farve, hvor du her kan krydre dit look med et mere farvefyldt halstørklæde for at pifte dit look op. Det er her nemlig dejlig praktisk, da du herved kan give både din stil og look et strejf af noget anderledes og matche dit outfit med andre beklædningsgenstande.

Pelsfrakke

Flotte pelsfrakker bliver også specielt et hit og meget moderne denne vinter. Især de mere stilrene og enkle pelsjakker bliver rigtig populære denne vinter og det vil derfor være et råd at finde en mere enkel pelsjakke, hvis valget falder på sådan en denne vinter. Se her bl.a. de elegante meotine pelsfrakker, som især vil være oplagt til weekend og festbrug. Du kan dog selvfølgelig også anvende disse i hverdagen afhængig af dit eget ønske og personlige stil. Sådan en jakke er dog mere for looket skyld i forhold til praktisk brug, men kan dog holde dig dejlig varm hele vinteren, selvom de måske ikke er helt optimalt til brug ved kraftig nedbør.

Parkajakken

Dette er mere eller mindre en klassiker der går igen år efter år. Denne type jakke er muligt at finde for de fleste, da den kommer i alle prislejer og farver og derfor hurtigt kan matche alle typer og kvalitetsniveauer. Ud over at den er på mode år efter år er det også en utrolig praktisk jakke, som kan holde dig dejlig varm hele vinteren. Det er en mere casual jakke og egner sig derfor både til hverdag og festbrug alt afhængig af din eget ønske og personlige stil.

Sporty jakke

En vinterjakke med et mere sporty udtryk kan også være et rigtig godt valg, da sådan en jakke både kan se super godt ud og er meget in, samtidig med sådan en jakke også kan være dejlig praktisk på samme tid. Her kan der også findes både længere og kortere jakker og specielt dunjakker kan være dejligt varme når temperaturen for alvor falder.

Ruskindsjakker

Både ruskindsjakker og læderjakker er og bliver også rigtig moderne denne vinter. De kan give dig et moderne og mere råt look. Det er dog her meget forskellig, hvor varme disse er og vil derfor mere være oplagt i de vinterdage, hvor vejret er bedre eller til festarrangementer. Se her med fordel en MDK ruskindsjakke, som også kommer i mange forskellige designs og udtryk.

Bomber jakker

Disse jakker bliver også virkelig populære og moderne denne vinter. Det er dog meget op til den enkelte jakke, hvor varm og praktisk den virkelig er, men er dog yderst oplagt til tidspunkter, hvor vejret er bedre og hvor det praktiske ikke spilder ind som første prioriteten. Dog findes de også både i forskellige længder og i tyndere og varmere udgaver. Det er dog her vigtigt at kigge på den enkelte jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *