Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få pakket alt det vigtige!

At køre bil i Europa

Det er for det første en oplevelse for livet og samtidig også en oplevelse for tålmodigheden. Europa er ikke helt som USA, forskellen mellem de forskellige lande er markant større og det gælder også hvilken side af vejen du kan køre i. Det er bestemt ikke det samme alle steder, eller det er sådan set kun i UK at problemet er der. Men det klares nemt, når du er kommet frem med toget. Alt er blot modsat, mens reglerne er nogenlunde de samme.

Det er som sagt en oplevelse uden sidestykke og mange mener ligefrem det er sjovere end at køre i USA; men det kan der være delte meninger om.

Til sådan en tur er det vigtigt at have styr på både papir og oppakning, hvor sidstnævnte hurtigt kan blive et problem hvis der mangler noget. Det er ikke bare lige at køre hjem for at hente det glemte.

Hvad er vigtigt at have med?

Først og fremmest er der den personlige pleje, et af de steder hvor mange falder igennem, særligt mænd. Produkter mod svamp er især en god ide, hvis turen går til de varme himmelstrøg. Om det er til negelsvamp, fodsvamp eller svamp de intime steder, så skal det huskes. Der kan findes produkter mod svamp her.

Derudover så er der alt til tandbørstning, hårvask og generel hudpleje. Solcreme, aftersun samt baberskum er gode ting at huske. Tandting, som tandtråd, tandbørste og tandpasta er ting som aldrig må glemmes. Det er svært at skaffe i det store udland.

Derudover så er den almene oppakning, her i form af bl.a. tøj og andet praktisk. Er turen i bil, hvor der gøres ophold på hoteller, så er det ikke helt så vigtigt med køkkengrej osv, men sørg for altid at have genrbugelige vandflasker med på turen. Det er billigt og nemt at fylde op. Husk dog at være opmærksom på de forskellige landes vandkvalitet.

Praktiske ting til reparation på bilen er også gode at have med, især hvis der er tale om en længere tur, som kommer forbi mange forskellige lande. Det er ikke altid nemt at finde et værksted i udlandet og er det smnåting som er galt, kan det let laves. Det kræver naturligvis at du har hænderne skruet godt på.

Hvor skal turen gå hen?

Det er mange steder at tage hen når det kommer til EU. Der er den vestlige del og dne østlige del. Sidstnævnte kan være lidt mere wild west end førstnævnte, grundet flere af landenes svage økonimu.

Det er dog ikke noget som skal afholde dig fra at tage afsted. Der findes utrolig flot kultur og særværdigheder i de knapt så rige områder også. Med sun fornuft kommer man langt.

Der er også lande som UK, Tyskland, Holland og Frankrig. Klassiske rejsemåll, som ikke kræver den store planlægning, omend, så er det en god ide at kunne sit franske hvis turen går til Frankrig, da engelske ikke er brugt i netop det land.

TIl sidst er det bare at ønske dig en god tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *