Kom i bedre form med cardio-træning

7 måneder siden |  0 comments  |  Motion

Der har nok aldrig været lige så stort fokus på sundhed og helse som der er i dag. Det er der flere grunde for, bl.a. at vi i dag ved mere om vores kroppe, og hvor vigtigt det er, at leve sundt. Når vi er i god form har vi nemlig mere overskud i dagligdagen, mens faren for flere syger, her iblandt depression, mindsker drastisk. Hvis man allerede er deprimeret, er cardio-træning også et godt middel til at bekæmpe sygdommen.

Denne positive trend på sundhed og fokus har gjort, at flere og flere danskere i dag træner en eller anden form for cardio-træning. Dog er der ikke alle, der har lyst til eller tid til at træne holdsport, og mange foretrækker at træne for sig selv, hvor de også selv har mulighed for at sætte træningstiderne.

Der er selvfølgelig også mange muligheder for de mennesker, der foretrækker at træne for sig selv. Her får du et indblik i to muligheder du har, hvis du gerne vil kunne træne hjemme hos dig selv, så du selv kan planlægge hvornår du træner. Men før du læser videre er det vigtigt, at du ved hvad cardio-træning er for noget, og hvis du ikke gør, kan du læse mere om det her.

Løbebånd


Et løbebånd er en fantastisk træningsmaskine. Med et løbebånd i hjemmet kan du altid tage på løbetur når du har lyst, selvom der er voldsom snestorm udenfor. Du vælger selv hvor langt og hvor længe du vil løbe, og du sætter også selv tempoet. Derudover er en kæmpe fordel ved et løbebånd, at du faktisk får trænet hele kroppen. Mange tror, at det kun er benene, der får træning, men du bevæger egentlig hele din krop når du løber.

Læs mere på denne side.

Hvis du ikke er den største fan af at løbe, kan du snildt sætte et fjernsyn eller en anden skærm op foran løbemaskinen. Så kan du sætte det nye afsnit af din yndlings serie fra mens du løber. Du kan også se nyhederne, eller høre et podcast, så du bagefter virkelig vil føle, at du har være produktiv.

Motionscykel


En anden maskine, som kan være fantastisk at have i hjemmet, er en motionscykel. Motionscyklen har mange af de samme fordele som løbebåndet, ved at du selv kan vælge hvor længe eller hvor langt du vil cykle, mens du også selv sætter tempoet. Dog vil du på motionscyklen ikke træne for eksempel dine arme lige så meget som på et løbeband, da dine arme ikke bliver brugt i lige så høj grad.

Ligesom på løbebåndet, kan du selvfølgelig også se TV eller høre radioen, mens du sidder på en motionscykel. Derfor bør du finde ud af hvad du egentlig kan lide bedre; at løbe eller at cykle. Hvis du ikke rigtig ved, kan du evt. tage i et fitnesscenter og prøve begge maskiner, og se hvilken du foretrækker.

Fælles for løbebåndet og motionscyklen er, at de begge to kan fylde ret meget. Så før du vælger at investere i en af dem, eller begge to, bør du være sikker på, at du har plads i dit hjem.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fem gode tips til sexfantasier med bondage

Bondage er en verden for sig selv, hvor sexfantasier og dominans er i fokus. Dette er grenen af sexlivet, hvor du virkelig kan få lov til at udfolde dig selv. Derfor får du her de fem bedste råd til, hvordan du får den bedste bondage. Step 1: Vælg en...

Read More...

Genvind styrke efter en sportsskade

Vi kender det alle. Vi løber, spiller fodbold eller noget helt tredje og lige pludselig, så er den der. Den pludselige sportsskade. Ikke bare et irritationsmoment i sekundet, men i mange tilfælde holder det os ude af sportens verden i længere tid end...

Read More...

5 Gode råd til at komme I bedre form!

Drømmer du om at komme i god form, og muligvis også få drømmekroppen, så skal du følge med her, for nu kommer vi med de bedste tips til at få dig i god form. Os hos Klemens.dk har en del erfaring på dette punkt, og det vil vi gerne udnytte i dette in...

Read More...