Kasper måtte ikke låne penge til en ny bil

Kasper på 26 år arbejder til dagligt i det indre Århus, men bor derimod et godt stykke udenfor byen. Da Kasper endnu ikke har haft råd til at anskaffe sig en bil, så betyder det at han bliver nødt til at tage offentlig transport for at komme på arbejde. Dog er der sket så mange ændringer i busplanerne det seneste stykke tid, at Kasper ikke længere kan tage en bus til og fra arbejde, som passer med hans arbejdstider. Samtidig tager en bustur til arbejde også næsten en time, hvorimod han ville kunne køre på arbejde på under 20 minutter, hvis han havde en bil. Men da Kasper bad banken om hjælp, så fik han afslag.

Banken ville ikke låne penge ud

Da Kasper selv synes, at han havde en meget stabil økonomi og kunne se et hul i budgettet til at få finansieret en bil, så tog han på besøg i hans lokale bank for at få startet ansøgningsprocessen om et lån. Her blev Kasper mødt af et hårdt afslag, fordi de mente ikke at Kasper var egnet til at låne penge til en bil. Så Kasper måtte i lang tid tage bussen på arbejde, hvilket betød at han ankom op til en time før han rent faktisk skulle møde ind. Kasper begyndte derfor at overveje hvordan han ellers kunne optage et lån. Efter kort tid på internettet, hvor han havde undersøgt sine muligheder for at låne penge andre steder fra end banken, så faldt Kasper over muligheden for at låne penge uden sikkerhed. Han var dog ikke helt tryg ved situationen, da renterne er en smule højere på sådanne lån, men Kasper så ingen anden udvej, fordi han skulle have en bil! Efter Kasper havde ansøgt om at få et lån på internettet, så gik der ikke særlig lang tid før pengene stod på hans konto. Derefter fik han hurtig købt sig en god bil, som kunne fragte ham til og fra arbejde.

Lån af penge førte til bedre job

Efter Kasper havde taget et lån og fået købt sig en ny bil, så gik der ikke særlig lang tid før han kunne betale lånet tilbage. Det skyldtes at Kasper fik tilbudt en meget bedre position på han arbejdsplads. Efter Kasper havde fået en bil, så var han mere frisk og veloplagt på arbejdet, fordi han netop ikke skulle køre i bus i så lang tid af gangen, og han følte ikke længere at han spildte sin tid. Denne nye energi førte til at Kasper kunne arbejde mere effektiv, når han var på arbejde, og det førte til at han fik en position højere oppe i firmaet og derved tjente flere penge. Så havde Kasper mulighed for at betale sit lån tilbage forholdsvis hurtig, og efterfølgende kunne han begynde at spare flere penge op, så han ikke endte i den situation senere i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *