Inspiration til det indretning af det kreative kontor

Indretningen af dit og jeres kontor er vigtigt, da det er et sted i opholder jer i rigtig mange timer og derfor er det vigtig det er et rum der er rart at være i, men også skaber rammerne for motivation, arbejdsomhed, kreativitet og eftertænksomhed. Vi har derfor lavet en hurtig oversigt over hvilke elementer der er værd at indrette jeres kontor med, samt hvilke muligheder der ellers er for, at indrette jeres kontor og gøre det så inspirerende og funktionelt som muligt. Vi vil her komme med fire fundamentale punkter og hvilke overvejelser i kan gøre jer herved.

Skrivebord

Dette er fundamentalt og en selvfølge for en god og produktiv arbejdsplads. Der er dog her mange muligheder, et hæve/sænke bord kan være optimalt i rigtig mange sammenhænge, men der er dog også mulighed for at vælge et noget anderledes og mere trendy skrivebord. Her kan både vælges skriveborde med indbygget skuffeplads eller der kan evt. Vælges opbevaring under eller ved siden af for at give mere skrivebordsplads. Skriveborde kan også vælges i mange designs og former og hvert enkelt skrivebord behøver nødvendigvis ikke at være de samme, for at give en flot og inspirerende arbejdsplads.

Kontorstole

Her skal helst vælges en stol med en god komfort, da det er en stol man kommer til at tilbringe meget tid siddende i. Der er dog også her mulighed for samtidig, at vælge en designmæssig flot stol, som kan give det ekstra til indretningen og være en man. Som man som medarbejder, glæder sig til at sidde i.

En mulighed er dog at indrette jeres kontor med en eller flere mere komfortable lænestole i andre dele af kontoret, som man her kan sætte sig over og enten fordybe sig i arbejde, eller have et lille pusterum og fokusere på noget andet, som kan give ekstra motivation og inspiration. Dette er også en positiv ting, da medarbejderen kan trække sig lidt væk fra sin vante arbejdsrum og have følelsen af mere plads og frirum.

Lamper

En god belysning er også utroligt vigtigt, at sætte fokus på ved indretning af kontoret. Der er her også mange forskellige muligheder, men vores råd og tip er her også at tænke lidt mere kreativt og udvælge lidt anderledes lamper, som giver et dejligt og flot kontorlokale. Find evt. Inspiration fra lamper fra House Doctor, som både er designmæssigt flotte, men også kommer i forskellige udgaver, som kan sætte liv og give lidt spil i kontorindretning. Vores råd er her igen alt afhængig af forretning og personlig stil, at tænke lidt uden for boksen og ikke nødvendigvis kun udvælge lamper i helt rene stilfulde designs.

Opbevaring

Ethvert kontor har brug for flere løsninger til opbevaring og her er de klassiske møbler selvfølgelig en mulighed, dog er der her for alvor mulighed for, at skabe og indrette kontoret med andre og mere kreative løsninger. Dette kan både gøres med anderledes og farverige hylder, skabe og reoler, men også med forskellige kurve, bakker eller flotte skåle. Vores tip er her at tænke og undersøg mulighederne for lidt mere kreative indretningsløsninger, som kan give mere liv, motivation og højere kreativitet i kontorlokalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *