Indret med Kähler, indret med stil

indretning med stil

Mange tendenser og moder kommer og går. Nogle tendenser bliver hængende længere end andre, men kun få bliver ved med at være relevante årti efter årti. Det kræver en helt særlig kvalitet, ja nærmest en x-faktor, at blive ved med at kunne tale til de forskellige generationer. Det kræver en sikker stil, en original stil og frem for alt en inspirerende stil. Alt dette har Kähler. Vaserne fra det danske keramikfirma har gennem mange årti fascineret og forført både unge som gamle med deres dygtige håndværk og stilsikre design. Kählervasen er blevet blåstemplet som et universelt tegn på den gode smag og er en sikker fuldtræffer som gaveidé, uanset om den bliver givet til guldbrudeparret, den 30-årige fødselar eller konfirmanden. Måske vil den sidstnævnte dog først sætte ordentlig pris på den efter nogle år, men da vil den også blive til et skattet minde fra den store dag og noget, der kan flytte med hjemmefra, når den tid kommer. En gave med navnet Kähler er én, man kan tage med sig hele livet.

Find den rigtige forhandler

Selvom Kähler nu er et meget velkendt mærke, er det ikke alle og enhver, man bør købe mærket af. Som med alle mærkevarer, findes der desværre et næsten ligeså stort marked for kopier, som der gør for originalerne. Alle vil gerne have den ægte vare, men ikke alle har råd til det. Derfor vil der altid være nogen, der tyer til at købe kopivarer. Derfor er det vigtigt, at finde en god, pålidelig forhandler, så man er sikker på, at den vase, man får med sig hjem, er den rigtige. KopK.dk er for eksempel et godt bud på en god forhandler, hvor man både får garanti og er sikker på, at man ikke ved et uheld kommer hjem med en model fra 2. sortering. Her kan man også bestille fri fragt, hvis man køber for et vist beløb. Derudover er man sikret, at man får sin forsendelse leveret indenfor 1-6 arbejdsdage.

Find din indre retro-stil frem

Selvom Kähler har en lang tradition bag sig i forhold til design og stil, så er der stadig plads til fornyelse hos firmaet. Eller rettere sagt – tilbageblik. Kählers Botanica-serie er en kærlig erindring af ældre tider, hvor flower power, kassebukser og beatleshår var allerhøjeste mode. Inspireret af 60’erne og 70’erne bringer Kähler Botanica det bedste frem i en serie med islæt fra to verdener – dengang og nu. Serien er nemlig krydset med nutidens mere simple og enkle streg, hvis design er garanteret at holde de næste 50 år frem også. Som navnet antyder hentes seriens farver fra naturens verden. Bløde, afrundede toner, der virker organiske, levende og lette og som uden besvær falder i et med ethvert hjem. Aldrig har det været så let at købe sig til en personlig stil. Der er noget nærmest magisk over den måde, hvorpå gammelt og nyt, naturpræget og håndlavet smelter sammen og går op i en højere enhed. Og en nyklassiker bliver kun mere rentabel som tiden går. Det er derfor en smuk investering i dag, og en god investering i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *