Hvornår er afbudsrejser til Kroatien billigst?

Kroatien

Kroatien er gennem de seneste år blevet et meget populært rejsemål – faktisk et af de mest populære rejsemål i Europa. Landet er fyldt med charmerende byer, smuk natur og krystalklart hav. Og så er det ét af de lande, hvor det ikke er alt for dyrt at rejse til – eller opholde sig i. Desuden er det én af de destinationer, som Rejsetilbud.dk har, og der er derfor mulighed for at sikre sig en forholdsvist billig ferie.

Hvorfor skal jeg rejse til Kroatien

Grunden til at så mange mennesker hvert år valfarter til Kroatien skal nok findes i netop de mange muligheder og herligheder, som landet har at byde på.

Langs kyststrækningen kan du opleve den grønne del af Kroatien, nemlig de fantastiske bjerge og de smukke naturområder. Den vestlige del af Kroatien er derimod mere rå med lækre strande, utallige UNESCO kystbyer, rå skærgårde, hyggelige fiskerlandsbyer og små paradisøer.

Derudover er alene det kroatiske køkken grund nok til at rejse til Kroatien. Kroatien er kendt for blandt andet olivenolie og trøfler – og så er kroatisk vin intet mindre end fantastisk.

Fordi Kroatien stadig er et forholdsvist nyt turistrejsemål, kan du stadig opleve at opdage steder, som simpelthen ikke er kommet på turistlandkortet endnu.

Ydermere bør du rejse til Kroatien, fordi:

  • Du får kultur, shopping og badeferie i én ferie.
  • Der er et utal af spektakulære nationalparker.
  • Der er mange lækre strande i Kroatien – blandt andet Europas bedste strand.
  • Priserne i Kroatien er gode.
  • Kroaterne er gæstfrie.
  • Du kan få billige afbudsrejser døgnets 24 timer.

Hvordan sikrer jeg den billigste afbudsrejse

Hvis du gerne vil være sikker på at få de allerbilligste afbudsrejser, så undgå at rejse i skoleferierne og i helligdage. De laveste priser på afbudsrejser vil du nemlig oftest finde i ugerne før og ugerne efter skoleferie og helligdage.

Der er dog også andre billige rejseperioder:

  • Perioden umiddelbart efter nytår og frem til vinterferie i uge 7 og/eller 8.
  • Perioden maj og juni og frem til Sankt Hans.
  • Perioden ultimo august til primo september
  • Perioden fra sidste uge i november og frem til en uge før juleaften.

Du kan også overveje at rejse med kort varsel og på den måde få adgang til meget billige afbudsrejser. Du kan ofte spare rigtig mange penge ved at vente helt op til umiddelbart før rejsedagen. Det kræver is i maven, at du holder øje med rejserne, og at du har tasken pakket og klar – men så er der til gengæld også mange penge at spare.

Begynd allerede i dag at lede efter din afbudsrejse til Kroatien her.

Skal jeg stå klar til at booke min afbudsrejse?

Du behøver ikke holde dig vågen hele natten for at kunne booke din afbudsrejse på rejsetilbud.dk. Du kan tilmelde dig en prisovervågning, så du hele tiden kan følge med i priserne for rejsen til Kroatien. På den måde kan du dagligt følge med i prisudviklingen for Kroatien i den periode, du har mulighed for at rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *