Genvind styrke efter en sportsskade

1 år siden |  0 comments  |  Motion

Vi kender det alle. Vi løber, spiller fodbold eller noget helt tredje og lige pludselig, så er den der. Den pludselige sportsskade. Ikke bare et irritationsmoment i sekundet, men i mange tilfælde holder det os ude af sportens verden i længere tid end ønsket. Derfor kommer Klemens.dk nu med en række råd, som er værd at tage med, for at du genvinder din sportslige styrke efter en skade - sådan så du kommer tilbage i den helt rigtige form.

Genoptræningsudstyr til din sportsskade


Der findes mange forskellige typer af sportsskader, hvorfor genoptræningen kan være forskellig fra skade til skade. Har du f.eks. fået en knæskade, kan det holde dig ude fra din sport i meget lang tid. Her findes der behandlingsmetoder som f.eks. R.I.C.E. Ellers har virksomheden ProSeries for nyligt designet en ispose, der hjælper knæet enormt meget. Det lindrer smerten i knæet med is, som er omkring hele knæet. Dette er især godt til korsbånd- og ledbåndsskader. Produktet hjælper ligeledes med bevægeligheden, samtidig med det styrker din rehabilitering, så du hurtigere kan komme tilbage i din sportsverden. Se produktet til knæskader lige her.

Den rigtige behandling af skaden


Om din skade er koncentreret ved knæet, ryggen eller et helt tredje sted, bør genoptræningsudstyret helt sikkert kombineres med en omgang fysioterapi. Fysioterapi behandler ikke kun smerterne, men hjælper også gennem øvelser med at genopbygge kroppens funktionalitet. På den måde kommer du i kombination med forskellige øvelser og udstyr hurtigst tilbage i balance.

Hos IBC Fysioterapi som netop behandler disse områder, har de et bredt fokus, hvor de selv skriver på deres side; “Fysioterapi kan være belejligt for mennesker i alle aldre med en bred række af sundhedsmæssige tilstande, eksempelvis ved skader i knogler, led eller væv. Herunder kunne det være ved smerter i ryggen, nakken eller skuldrene og sportsskader. Ligeledes kunne det være ved nerveskader eller hjerte og cirkulation.

Overordnede råd


Da skaderne og behandlinger kan være meget forskellige, er det af samme grund svært at komme med råd til det hele i et. Men som udgangspunkt er det vigtigt hele tiden at sørge for at rehabilitere ordentligt og undgå dumme skader.

Skulle du få en skade, er det vigtigt, du hurtigst søger behandling og får det rette udstyr. På den måde kommer du hurtigst tilbage igen til sporten.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fem gode tips til sexfantasier med bondage

Bondage er en verden for sig selv, hvor sexfantasier og dominans er i fokus. Dette er grenen af sexlivet, hvor du virkelig kan få lov til at udfolde dig selv. Derfor får du her de fem bedste råd til, hvordan du får den bedste bondage. Step 1: Vælg en...

Read More...

5 Gode råd til at komme I bedre form!

Drømmer du om at komme i god form, og muligvis også få drømmekroppen, så skal du følge med her, for nu kommer vi med de bedste tips til at få dig i god form. Os hos Klemens.dk har en del erfaring på dette punkt, og det vil vi gerne udnytte i dette in...

Read More...

Sommer betyder cykling

Sommeren er over os og det betyder cykling. Både i vores eget lille land, men også ude på de store scener i Europa. Moderne cykelløb vises på TV i månederne fra Maj til September – herunder de mest populære Giro d Italia, Tour De France og Vuelta a E...

Read More...