Forkæl din kæreste med fine smykker

gave-til-hende

Om det er fødselsdag, juletid eller årsdagen, så er det altid populært, hvis du giver din kæreste nogle personlige og fine smykker. Det kan dog være svært for nogle mænd at vælge de helt rigtige smykker, da det kan være lidt svært at gennemskue, hvilken stil netop din kæreste har, hvis ikke du selv går op i mode. I denne artikel får du derfor nogle gode råd til, hvordan du vælger de hel rigtige smykker, når du skal forkæle din kæreste.

Den rette stil er første skridt på vejen

Et smykke i sig selv er blot et stykke sølv, guld eller andet metal, og derfor er det heller ikke selve det fine smykke, der gør din kæreste glad, når hun åbner gaven. Bag købet af det rette smykke, ligger nemlig noget forarbejde og tanke. Hvis du gerne vil gøre din kæreste rigtig glad for det fine smykke, du køber hende, så skal du nemlig vise hende, at du lægger mærke til hende, og at hun betyder noget for dig.

Dette gør du først og fremmest ved at vælge et smykke i hendes stil. Nogle piger og kvinder er glade for praktiske smykker, der sidder meget tæt ved kroppen, mens andre gerne vil have nogle mere løsthængende smykker, der udstråler noget ekstraordinært. Hvis du fanger hendes stil, så viser du, at du har lagt mærke til hende og interesserer dig for hende. Og det er netop det, der gør en smykkegave så særlig for kvinder og piger.

Er hun til fine smykker i guld eller sølv?

Når du har fanget hendes stil i smykker, så har du nogle mulige designs at gå ud fra. Men du skal være opmærksom på, at disse designs formentligt fås i både sølv og guld og med og uden sten.

Hvis du gerne vil give hende et smykke, der vil matche hende rigtig godt, så kan du se på hendes hudtone og hårfarve. Lyshårede kvinder med blå øjne vil ofte bære sølv pænere, end de vil bære guld. Modsat vil mørkhårede kvinder med en mørkere hudtone ofte kunne bære guld pænest.

Dette er selvfølgelig ingen regel, og du skal selvfølgelig vælge det, hun holder af. Dette er blot en tendens, som ofte viser sig, når kvinder selv køber deres fine smykker. Nogle kvinder bryder sig eksempelvis bare ikke om smykker af guld. Er du meget i tvivl, så kan du eksempelvis spørge hendes veninder til råds, som helt sikkert har styr på hendes stil.

Husk signalværdien i at købe fine smykker i høj kvalitet til din kæreste

Du kan måske være fristet til at købe nogle billige smykker, så du kan give hende noget mere, eller så du kan spare lidt penge. Der er dog meget stor forskel i kvaliteten på billige og dyrere smykker, ligesom de eftertragtede og moderigtige smykker og mærker ofte koster lidt mere end de billige smykker. Husk dog på, at der er en vis signalværdi i at give hende fine smykker af høj kvalitet frem for discount smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *