Fem gode tips til sexfantasier med bondage

Bondage er en verden for sig selv, hvor sexfantasier og dominans er i fokus. Dette er grenen af sexlivet, hvor du virkelig kan få lov til at udfolde dig selv. Derfor får du her de fem bedste råd til, hvordan du får den bedste bondage.

Step 1: Vælg en pålidelig bondage partner

Da bondage bygger på dominans og til tider mere ekstreme forhold i soveværelset med forskellige sex værktøjer, er det vigtigt, at man som partnere kan stole på hinanden. Man skal kunne stole på, at de grænser man sætter bliver overholdt. For først når man er helt tryk i dens andens selskab, kan man for alvor slappe af og nyde den frække sexleg. Derfor er der mange, der snakker om bondage, men aldrig helt tør gøre det. Her er rådet fra mange eksperter og butikker som Sadistens Toolbox, at man bare skal kaste sig ud i det. For mulighederne er mange, og når man først har prøvet god bondage, har man lyst til at prøve det igen og igen.

Step 2: Inddel roller

Når du har fundet din pålidelige partner, kommer næste step – rollerne skal fordeles. I bondage handler det overordnet set om dominans og historiefortælling. Faktisk stammer bondage helt tilbage fra japansk fortælling, og du har sikkert set eller hørt om Fifty Shades of Grey, hvor rollespillet er i stort fokus.

Step 3: Vær kreativ og udfordrer jer selv

Da bondage er et fænomen med masser af muligheder, er muligheden for at være kreativ ligeså stor. Hold jer ikke tilbage, når først bondage skal prøves. Med alt lige fra masker, piske og andet tilbehør skal man aldrig holde sig tilbage. Udlev fantasierne i det frækkeste setup, hvor kun du og din partner sætter grænserne. Har du brug for inspiration, kan du finde et kæmpe udvalg af bondage udstyr her.

Step 4: Nyd det

Det vigtigste at det hele – trods den vilde form – er at hele agten og rollespillet nydes. Det er sex, så nyd det! Der er kun god grund til det. Slip resten af din travle hverdag og vær i et med denne sexforlystelse. Har du det rigtige udstyr og en udfordrende partner, burde der være en god grobund for rigtig god bondage sex.

Step 5: Kom i gang!

Tilbage er der kun at komme i gang! Jo hurtigere jo bedre. Ønsker du råd til, hvordan du bedst begynder, er der gode råd at hente fra eksperterne. Ellers skal I bare gøre det, som I ønsker, og så skal det nok blive noget rigtig god bondage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *