Få styr på tid og projekter!

Er man ikke velorganiseret fra starten, kan projekter hurtige blive til bøvlede processer. For at kunne udføre projekter til tiden og med de maksimale optimale ressourcer, kræver det at forskellige arbejdsopgaver bliver planlagt godt på kryds og tværs af afdelinger. Mange virksomheder prøver sig frem med egen skræddersyde metoder for at holde overblik over deres projekter, som desværre i de fleste tilfælde resulterer i komplicerede og bøvlede arbejdsgange. Et godt eksempel på dette er forsøg på håndtering af projektstyringen ved hjælp af Excel- ark, som desværre munder i et enormt tidsspild. Mange af medarbejdernes ressourcer bruges på kommunikationen mellem de forskellige parter, hvor der opstår en del unødvendige misforståelser, som i visse tilfælde ender med deadlines som ikke bliver overholdte og en del information går tabt. Derfor kan det kun betale sig, at investere i et projektstyringssystem, som er med til at dække behovet vedrørende projektstyringen uden at din virksomhed skal gå på kompromis med kvaliteten.

Invester i Kala’s projektstyring og få effektiv planlægning fra starten!

Hvorfor skal du og dine medarbejdere bruge jeres dyrebare tid på komplekse skræddersyde løsninger, når du med Kala kan få det perfekte overblik over dine medarbejdere, opgaver og projekter. Her får du blandt andet et planlægningsværktøj til rådighed, som giver dig mulighed for en effektiv planlægning af nuværende og kommende opgaver. Ligeledes, integreret i Kala, får du også Gantt-diagram, hvor du nemt kan organisere arbejdstidspunkter for dine medarbejdere, idet de direkte får aftalen på deres telefon.

Få overblik over alle sager

Systemet Kala giver dig det nødvendige overblik – både for dig og dine medarbejdere. Og skulle der dukke ad-hoc opgaver, kan du nemt prioritere dem. Overblikket som Kala giver dig er uundværligt, idet du til enhver tid kan se dine igangværende projekter, dine medarbejdere ved hvad de skal foretage sig – på den måde er du sikker på at alle kunder får opdateringer og ved at der er taget hånd om dem. Med andre ord får du optimeret din virksomhed til den mindste detalje, og udnytter alle dine aktiver smart og på den bedst mulige måde. Udover overblikket giver du dine medarbejdere mulighed for at engagere sig mere ved at selv oprette sager og opgaver gennem Kala appen, hvor de nemt kan uploade dokumentation og sparer en del tid.

Kala spiller sammen med dit økonomisystem

Festen stopper ikke her, fordi Kala er nemlig udviklet så du og dine medarbejdere skal kun fokusere på jeres arbejde. Alt data og information, som bliver indtastet på Kala bliver automatisk synkroniseret med det økonomisystem I anvender. Nemmere bliver det ikke. Indbygget i Kala, udover projektstyring, får du også tidsregistrering, kørselsregistrering, vareforbrug og meget andet. Benyt dig af projektstyring allerede fra i dag. Det er også op til dig hvor mange og hvilke kombinationer du gerne vil integrere og bruge i din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *