Få mest værdi for pengene i dit mobilabonnement

Få mest værdi for pengene i dit mobilabonnem

Kampen om mobilabonnementerne raser og selskaberne er på jagt efter kunder, som aldrig før. Mange af de helt billige lavprisselskaber tilbyder abonnementsløsninger med en masse forbrug i form af data, taletid og fri sms, til lave priser. Priserne for disse abonnementsløsninger er helt nede omkring 49 kr. pr. måned. I denne artikel har vi taget et kig på markedet og fundet 3 gode billige abonnementer til under 100 kroner pr. måned og 3 abonnementer som vi mener giver dig som forbruger, mest værdi for pengene. Vi har taget udgangspunkt i en forbruger med en ”normalt” forbrug (ca. 10 timer, 10 gb data, fri sms/mms og 4g).

Lavprisselskaber til under 100 kroner

Mange af de større teleselskaber, har tilknyttet en lang række lavprisselskaber, tilbyder billiger abonnementer og mobilpriser. Moderselskaberne som Yousee, Telenor, Telia og 3, fokusere ikke længere på prisen, men på de forskellige tillægstjenester og servicen. Derfor at det lavprisselskaberne, som kæmper om prisen, og der er konkurrencen stadig på sig højeste. Vi har fundet tre eksempler på fornuftige abonnementer, til at almindeligt forbrug.

Call Me – Det absolut billigste abonnement hvor der er inkluderet data og tale er Call Me. Her får du 1 time tale, 1 gb data og fri sms. Her er vi helt nede og betale blot 49 kr. om måneden. Call Me er datterselskab af Telia, og benytter altså deres netværk.

Oister – Her tilbydes et abonnement til blot 59 kr. pr. måned, hvor du får inkluderet 2 timers tale, 2 gb data og fri sms. Her har du oveni købet 0 kr. i oprettelse og ingen binding, det vil sige at din mindste pris blot er 59 kr. Oister benytter 3 netværk og er lavprisselskabet under 3. Oister tilbyder 4G data netværk til alle deres abonnementer, hvilket man sommetider skal betale ekstra for ved lavprisselskaberne.

CBB mobil – Ved CBB Mobil tilbydes 4 timers tale, 1 gb data og en pris pr. måned på 69 kr. Her er oprettelsen et symbolsk beløb på 1 kr., og ingen binding. CBB Mobil er datterselskab at Telenor, og benytter deres netværk. Udover nogle gode priser på på mobilabonnementer, tilbyder CBB også data i EU, til mange af deres abonnementer.

Mest værdi for pengene

Fullrate – Som er datterselskab af Yousee(tidligere TDC). Fullrate som både tilbyder mobil, tv og bredbånd har et mobilabonnement som kun koster 129 kr pr. måned, og indeholder 20 timer, 20 gb data og fri sms og mms. Oven i købet kører Fullrates abonnementer på 4g netværket, så det er fart på hastigheden når du surfer på nettet. Fullrate er også et godt bud, hvis du ønsker at lægge mobil, tv og bredbånd sammen.

Telmore, som også er ejet og  datterselskab af Yousee, har nogle forskellige abonnementer hvor de tilbyder forskellige tjenester inkluderet i abonnementet. Til blot 139 kr. får du 4g, ingen binding, gratis oprettelse, ubegrænset taletid og 10 gb data. Oven i købet får du fri adgang til deres musiktjeneste som har mere en 10 million numre. Alt dette får du altså for kun 139 kr. Hvis du gerne vil have andre tillægstjenester end musik, kan du også opgradere til deres største abonnement, som indeholder hele 7 tillægstjenester. Det kan du læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *