Elsker du også plakater?

kunst

De fleste opdager kærligheden til plakater i teenager alderen. Teenagere har jo aldrig penge, men vil gerne være voksne og vise selvstændighed. Det kræver selvfølgeligt også, at man skaber sig en identitet. Og det går typisk igennem ideale og idoler. Teenagere har brug for nogen at se op til, en slags fyrtårn, som viser dem veje og muligheder i livet. Selv hvis det kun er drømme.

Og plakater er en god måde at gøre det på, og så koster de ikke ret mange penge.

Men ikke kun teenagere elsker plakater. I dag findes der plakater i alle motiver man kan forestille sig. Kopier af mesterværker, fantastiske fotografier, landskaber, abstrakt kunst, kun fantasien sætter grænser.

Sådan kan du også få gode plakater

Men en fotoprinter kan alle selv udskrive billeder i bedste fotokvalitet. Men det er ikke altid den smarteste måde. Især når billederne skal være lidt større end 13×10.

Der findes mange virksomheder hvor du kan uploade og få printet dine billeder. Det gør de i alle slags størrelser, fra miniaturer til A1 plakater, og endnu større. Det er faktisk ikke dyrt, og nogle gange billigere end du kunne gøre det selv.

Det er også en mulighed, hvis ikke du vil sammenstykke en plakat af 4 – 16 A4 ark.

Der findes også printere, som kan printe i plakatstørrelse til forbavsende få penge. Hvis du er vild med plakater og måske også tænker på det som et lille bierhverv, kan det være en god ide.

Plakater er perfekt egnet til online køb

Der findes nemlig ingen vare der er bedre egnet til online handel end plakater. De er todimensionale og det betyder at der slet ikke er noget, du ikke kan se på skærmen. Hvis du vil finde en plakat online, kan det være en god ide at bruge en stor skærm.

På en smartphone eller tablet vil du måske overse mange detaljer. Så brug helst en 19” skærm, eller større. Så er det ægte wysiwyg – what you see is what you get, at du får hvad du ser.

At købe plakater online har også den fordel at du kan scanne dig igennem rigtigt mange motiver på ingen tid. Du kan gemme nogle favoritter og sammenligne dem senere. Alle disse muligheder har du ikke i en offline shop. Det ville simpelthen være for besværligt.

I den virkelige verden køber du ofte noget du slet ikke ønskede

Når du søger efter den perfekte plakat offline, ender det tit med at du køber noget du slet ikke ville købe. Du står der og flipper igennem de ophængte plakater, en efter en. Den du leder efter, kan du umiddelbart ikke finde. Der er nogle der kommer tæt på, men ingen af dem er perfekt.

Efter en 10-15 minutter bliver du simpelthen træt. Måske er der endda en utålmodig butiksassistent der prøver at presse dig til en beslutning. I sådanne situationer sker det tit at du køber noget som du senere fortryder.

Men det er svært at få byttet en plakat som du alligevel ikke vil have. Når du først har pakket den ud, har det næsten altid sat små brugsspor, og så kan butikken afvise at tage den tilbage.

Når du handler online, er der ingen pres. Du har al den tid du ønsker. Du kan granske så mange webshops som du har lyst til, indtil du finder præcist det du søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *