Durex Intense kondomer

par

Hvem kan være uvenner med en god orgasme? Helt sikkert ikke særligt mange mennesker. Dette er kondomproducenten Durex selvfølgelig også klar over, så seneste skud på stammen – Durex Intense – bør kunne få dig til at stoppe op og læse videre her.

De mange fordele ved Durex intense kondomer

Med dette kondom har Durex med stort held forsøgt at synkronisere mænd og kvinders orgasmer, der jo som bekendt kan ankomme på vidt forskellige tidspunkter i løbet af samlejet (manden er typisk først, hvorefter kvinden slutter sig til selskabet noget senere). Planen med Durex Intense er derfor at gøre samlejet bedre for begge parter, og dette kondom adskiller sig på en række områder fra mange andre kondomer på markedet:

  • Intense er behandlet med Desirex, der er en gel der er specielt designet til at stimulere kvindens nedre dele, hvilket resulterer i øget følsomhed i skeden. Gelen fungerer ved skiftevis at give varme, kulde samt en let prikkende fornemmelse under samlejet.
  • Intense er desuden ribbet med yderligere 150 knopper, der er med til at give endnu mere stimulering til kvinden. Knopperne er desuden ikke placeret helt ensartet, hvilket giver endnu mere nydelse til kvinden.
  • imens manden stadig får en fantastisk følelse. Dette skyldes b.la. at Intense er noget tyndere end langt de fleste ribbede kondomer på markedet.
  • Intense er produceret i naturligt latex, så man undgår de fleste former for allergier.
  • Intense har desuden en fantastisk pasform, og er utroligt nem at komme på.
  • Intense er et alsidigt kondom, der med sine omtrent 20 cm også passer til enhver form for ”udrustning”.
  • Intense kommer med mintsmag, hvilket nok vil falde i de flestes smag (fremfor smagen af latex).

Kan også bruges til sexlegetøj

Intense er desuden også velegnede til at bruge på ens sexlegetøj, og kan virkelig tilføje et ekstra pift til enten ens onani eller samleje. Uanset om du bruger Durex Intense kondomer på dit sexlegetøj alene eller sammen med en partner, så har du helt sikkert en uforglemmelig oplevelse i vente.

Ikke blot kondomer

Durex Intense er faktisk ikke bare kondomer, men en hel serie af sexprodukter, der hver især er designet til at give et boost til dit sexliv. For eksempel kan man købe Durex Intense Gel separat, hvis man nu kunne tænke sig at prøve andre ting med den. Desuden findes der også en særlig Intense penisring, der med sin indbyggede vibrator er særligt designet til at stimulere mandens penis og kvindens klitoris under samlejet. Sidst men ikke mindst kommer Durex Intense også som en lille bullet vibrator, der kan bruges enten alene eller som et ekstra krydderi sammen med en anden person.

Eneste minus ved Intense

Hvis man hører til dem, der bruger deres kondomer til analsex, så er Durex Intense desværre nok ikke det rigtige produkt for dig. Den skiftevise opvarmning og afkøling er nok ikke for de fleste i denne sammenhæng (selvom man selvfølgelig ikke kan udelukke dette). Prøv i stedet en af de mange andre kondomer fra Durex, og kombiner med Durex Play glidecreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *