Det har været et travlt forår for ejendomsmæglerne i syd!

2 måneder siden |  0 comments  |  Blog

Recessionen efter finanskrisen kan vi efterhånden spejde langt efter, og de positive miner har efterhånden skræmt den negative investeringslyst væk. Danmark har efterhånden kæmpet sig ud af krisens klør, og det viser sig nu for alvor på boligmarkedet, hvor der virkelig er kommet tryk på igen. Boligpriserne stiger endelig efter mange års fald, og den gennemsnitlige ejendomsmægler i f.eks. Sønderjylland har haft virkelig meget at se til. Hvis man leder efter bolig er det altså bare med at komme i gang - priserne stiger støt i hele landet!

Markedet er fyldt med gode boliger til fornuftige priser!

Hvis du går og kigger efter en fantastisk bolig til en god pris, så er det bare med at afsøge markedet netop nu. Det positive opsving hen over foråret har givet boligpriserne et godt nyk opad, og dette gælder også for boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland, der for første gang i lang tid oplever vækst. Du vil dog stadigvæk opleve, at priserne på boliger i Syd- og Sønderjylland har en pris, der er lidt lettere at overkomme end i de store byer. Af netop denne grund giver et boligkøb i denne region dig rigtig meget bolig for pengene. Derfor er det bare med at hive fat i din lokale ejendomsmægler, der sikkert allerede har en passende bolig klar, der matcher dine behov!

Rift om boliger skaber travlhed hos ejendomsmæglerne!

Det er en fryd at være ejendomsmægler i øjeblikket - en fryd, der ellers primært har været reserveret til ejendomsmæglerne i de større byer. Ejendomskontorerne har arbejde op til begge ører, og ejendomsmæglerne kæmper med at nå så mange handler som muligt. Dette betyder dog ikke, at der bliver slækket på servicen - tværtimod kæmper de forskellige ejendomsmæglere om kundernes gunst. Når der er opsving i markedet, er det som regel sælgernes marked, da de kan få mere for deres ejendomme. Du kan dog stadig gøre en god handel på boligmarkedet, da nogle har haft deres bolig til salg i mange måneder og ligefrem år efterhånden. Kig derfor nærmere på boliger med lang liggetid, da de kan være fantastiske hjem (og investeringer) på den lange bane!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Min super gode post

Her skriver jeg så mit indlæg, rigtig godt

Read More...

Sommer betyder fest: Guide

Sommeren er ved at være over os, og det betyder mere solrige dage og større humør. Dette giver ofte anledning til gode sommerfester. Om det er til fødselsdagen, studenterfesten eller bare en fest for festens skyld, så kommer den ikke af sig selv. Der...

Read More...

En god leder skaber en god arbejdsplads

Noget af det sværeste, som leder i en stor eller mellemstor virksomhed med en del ansatte under sig, kan være at kigge indad og vurdere sine egne lederevner og procedurer. Håndterer du f.eks. de mange forskellige kommunikative områder til perfektion,...

Read More...