De er her igen, de skønne underkjoler

underkjoler

Underkjoler er for mange noget, som forbindes med en helt anden generation, og det er ikke en ting, den unge kvinde umiddelbart ser sig selv i. Men underkjolen er i dag slet ikke så gammeldags, som man lige skulle tro. I de seneste år er den kommet stærkt igen, og den har taget en helt ny form. Den har mange, nye funktioner, og den moderne kvinde har helt sikkert brug for mindst en af slagsen i sin garderobe! Læs med om alt det, du mangler i skuffen.

Sexet eller funktionel – eller begge dele?

Før i tiden var underkjoler udelukkende et stykke undertøj, som man havde på under kjolen. Den nedsatte den statiske elektricitet i tøjet, og fik kjolen til at sidde pænt uden at kravle op. Om vinteren hjalp det ekstra lag med at holde på varmen. Men i dag findes der snesevis af forskellige slags skønne underkjoler, der slet ikke behøver at blive gemt væk under tøjet. Modeverdenen har taget den til sig og gjort den til en smuk, smart og stadig fuldstændig funktionel beklædningsdel.

Mest almindeligt bliver underkjolen brugt under lange toppe, cardigans eller kjoler. Men i dag skal den ikke længere skjules under tøjet. I stedet er den designet sådan, at det ser smart eller endda lidt frækt ud, når kanten eller blonderne lige kigger ud. Underkjolen bliver også brugt til at forlænge kjoler eller tunikaer, hvor den også kan tilføje lidt fine blonder. Nogle bruger den også som en kjole i sig selv, eller en fin top, der går flot sammen med et par fede jeans eller behagelige leggings. De lidt mere sexede af slagsen gør sig fint ud som natkjoler, hvad enten det er med forførende blonder, eller i lækkert, behageligt silke.

Frit valg på alle hylder

Underkjolen er kommet på mode igen, og på hylderne sammen med et kæmpe udvalg af spændende undertøj til kvinder. Der findes alt fra den klassiske bøjle-BH og balconette-BH, til den knapt så kendte minimizer-BH eller den praktiske sports-BH. Dertil kan der vælges en underdel, og det kan være alt fra tanga og tai, til en sexet lille G-streng eller en mere behagelig hipster. Det klassiske undertøj må dog undvære mere og mere plads på hylderne, for modeverdenen har set sig lun på bodystockings, corsager, chemiser og alt det, der får kvinder til at føle sig smukkere og mere sexede end nogensinde før.

Smart og sexet undertøj findes til alle, uanset form og størrelse. Der findes et utal af løsninger til hende, der ikke altid har den krop hun ønsker sig, eller ikke helt kan få kjolen til at sidde helt som den skal. Shapewear hjælper med at holde på formerne, og kan være mindst lige så flot eller sexet som alt andet undertøj. Lingeri af høj kvalitet er både flot og funktionelt. Alle fortjener at føle sig godt tilpas. Uanset om du er til sexede corsager eller skønne underkjoler, så er det på høje tid at få lidt af lækkerierne hjem i skuffen og under tøjet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *