Beskyt din virksomhed mod indbrud

2 år siden |  0 comments  |  Forretning

Der er stor fokus på IT kriminalitet i nutidens Danmark, og det er heller ikke uden grund. Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, at gammeldags indbrud også er en alvorlig risiko. Hovedparten af alle virksomheder er imidlertid ikke ordentligt sikret mod tyve, og det kan blive en dyr lektie.

Her på siden har vi samlet nogle af de bedste råd til at sikrer dig og din virksomhed mod langfingrede gæster om natten. Tyverisikring er nemlig som en sikkerhedssele – du får formodentligt ikke brug for den, men hvis uheldet er ude, kan det gå forfærdeligt galt uden.

Vælg de rette lokaler


Dine lokaler kan gøre meget for at sikre dig imod tyveri. Det er eksempelvis en enorm fordel, hvis din virksomheds kontorer ikke ligger i stueetagen eller har vinduer ud imod gaden. Det kan også yderligere være en fordel, hvis der er en lukket opgang op til lokalerne, da man så vil have en vis kontrol med, hvem der kommer ind.

Hvis du ikke føler, at din nuværende lokaler er sikre nok, kan du finde nye på www.edc.dk/erhverv. Sikkerhed behøver ikke være din førsteprioritet, men det kan være en god idé at have det med i overvejelserne.

Få et pengeskab


Et pengeskab er ufatteligt god idé, hvis du håndterer kontanter. Det er også den mest effektive måde at sikre dine værdier, hvis ubudne gæster først skulle komme ind. Der er nemlig stor forskel på at smadre en rude for at komme ind og så at skulle tiltvinge sig adgang til et pengeskab.

Et pengeskab er også en god måde at sikre vigtige papirer, som enten ikke må blive væk, eller som er meget private.

Pengeskabe fås i alle størrelser og afskygninger. Du kan selv se mere på www.danskpengeskabsindustri.dk, hvis du er interesseret.

Få en alarm


En simpel tyverialarm gør også underværker i forhold til indbrud. Ofte vil det, at der er alarm, betyde at potentielle tyve ikke engang vil forsøge et indbrud. Derfor er det en rigtig god idé at have en basal indbrudsalarm installeret i virksomheden.

Det er de færreste virksomheder, som behøver de helt store alarmsystemer. Et mindre alarmsystem vil i de fleste tilfælde være mere end rigeligt og vil eksempelvis kunne sikre virksomhedens elektronik mod tyver.

Det er måske lidt dystert, men du behøver ikke have en topsikret virksomhed for at undgå indbrud. Hvis din virksomhed er bedre sikret end naboen, så er det med stor sandsynlighed ikke dig, som får indbrud.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du mest muligt ud af dine skraldespandsposer til kontoret

Det virker måske som en hel simpel problemstillingen fra hverdagen, men det er faktisk vigtigt at tage stilling til affald og skrald på arbejdspladsen. Det er et sted hvor vi selv, sammen med mange andre mennesker, bruger en stor del af vores tid og...

Read More...

Vær opmærksom på, hvem du hyrer til en fliserens

Står du og har brug for at få lavet en fliserens? Så skal du huske at holde øje med misledende priser. Dette er nemlig et stort problem i mange brancher. Især i håndværkerbranchen er der store problemer med, at firmaer ikke opgiver den faktiske pris,...

Read More...

Brugte kontormøbler er i høj kurs

Når du vil anskaffe dig nye møbler, så kan det ofte ende med at blive en meget dyr fornøjelse. Men de seneste år er det blevet mere og mere almindeligt, at folk køber deres møbler brugt på blandt andet videresalgssider på internettet. Her kan der for...

Read More...