At købe Bitcoins eller ikke købe Bitcoins, det er spørgsmålet…

Ovenstående titel er muligvis en fri fortolkning af et kendt teaterstykke, men problemstillingen er meget aktuel for en del investeringslystne danskere. Bitcoins og andre kryptovalutaer har vundet stor – og hurtig – udbredelse, men for den gennemsnitlige dansker kan det være lidt svært at forholde sig til, om Bitcoins er en god investering. Derfor er det for mange lidt et skud i tågen, når de beslutter at købe Bitcoins, men med lidt research kan du hurtigt blive meget klogere på Bitcoins og teknologien, der ligger bag!

I USA kan du købe en motorcykel med Bitcoins

Udbredelsen af Bitcoins er enorm, og selvom mange virksomheder herhjemme ikke har megen tro på den virtuelle valuta, så er historien en helt anden i Guds eget land – USA. Her har mange almindelige amerikaner omdannet en del af deres normale dollars til Bitcoins, og de kan bruge dem til at købe stort set alt – fra online varer til motorcykler i ordinære butikker. Det er nok de færreste danskere, der går ind og køber en motorcykel med en digital valuta, men faktum er bare, at det kan lade sig gøre. Og af netop denne grund kan der være god fidus i at købe Bitcoins herhjemme!

Bitcoins og blockchain-teknologien er fremtidens valuta!

Hvis du ikke helt kan se sammenhængen mellem den amerikanske forbrugerkultur og din egen opsparing, så tillad os at forklare, hvorfor det er smart at købe Bitcoins. Når det amerikanske marked, der er et af verdens største, har taget Bitcoins til sig, så er det svært at se, hvorfor dette ikke kommer til at brede sig til andre markeder i en eller anden udstrækning. At købe Bitcoins er i høj grad en investering i fremtiden, og der er ingen tvivl om, at teknologien bag Bitcoins vil komme til at udbrede sig langt mere, end vi allerede har set. Hvorvidt dine Bitcoins er en solid investering i sig selv skal vi lade være usagt, men selve blockchain-teknologien er solidt bygget og klar til fremtidens udfordringer. Derfor kan det at købe Bitcoins godt forsvares i Danmark, såvel som det kan i resten af verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *