5 nyttige ting, hvis du har en baby

baby

Som nybagt forælder kan det være en jungle at finde rundt i alt det grej, der findes til babyer. Der er så mange ting, du kan overveje at købe, og det kan godt virke overvældende. Her får du en liste med 5 ting, der er nyttige at have, hvis du har en baby, så du kan overveje, om det er dem, du står og mangler. Det er naturligvis bare forslag og der findes mange andre udover dem på listen.

Stofbleer

Stofbleer er rigtig brugbare, og der findes flere typer. Der findes de stofbleer, som mest af alt bare er ligesom et firkantet stykke stof. Sådanne stofbleer kan anvendes til rigtig mange ting. Du kan bruge dem som underlag, når babyen skal skiftes, eller du kan bruge dem til at tørre gylp af med, f.eks.

Du kan selvfølgelig også vælge at benytte en stofble som ble, men hvis det er det, du ønsker, kan du også overveje en anden type af stofble. Du kan nemlig få stofbleer, som babyen kan få på som en ble, og som kan lukkes med knapper eller velcro. Her er altså tale om stofbleer, der ikke blot er et firkantet stykke stof, men som i højere grad ligner bleer af stof.

En sutteklud

Mange babyer har glæde af en sutteklud, han eller hun kan ligge med, og der findes rigtig mange forskellige sutteklude, du kan vælge imellem. Nogle babyer kan falde helt til ro, når de får deres højt elskede sutteklud, men det er selvfølgelig forskelligt fra baby til baby.

Sutter

Du kan også overveje, om dit barn skal bruge sut. Der er både fordele og ulemper ved sutter, og disse kan du læse om, inden du beslutter dig. Du kan ligeledes undersøge, hvilken alder, det er passende at babyen bruger sut i, altså hvornår det er okay at babyen begynder at bruge sut, og hvornår han eller hun bør stoppe.

Men mange babyer falder til ro, når de får deres sut og kan have lettere ved at falde i søvn med sutten i munden. Derfor er det bestemt værd at overveje, om din baby skal have et par sutter.

En uro

Du kan også overveje, om du skal købe en uro. En uro kan hænges flere steder, f.eks. over din babys seng eller over puslebordet. På puslebordet, kan det være rigtig rart med en uro, hvis den kan holde den lille beskæftiget, imens du skifter bleen. Ligesom med suttekluden, findes der rigtig mange forskellige uroer at vælge imellem.

Pusletaske

Det kan også være rigtig rart med en pusletaske. Når I f.eks. skal over og besøge familien, kan det være rigtig rart at have et sted, hvor du let kan transportere og finde alt det, du skal bruge. Det kan være, du har rigtig mange ting, du skal have med, f.eks. bleer, stofbleer, sutter, skiftetøj, legetøj, osv. Derfor kan en god pusletaske være rigtig nyttig. Men selvfølgelig er der forskel på pusletasker, og du kan undersøge, hvilke modeller der findes og forhåbentlig finde en, der passer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *