5 Gode råd til at komme I bedre form!

pige som binder sine snørebånd inden hun skal ud at løbe

1 år siden |  0 comments  |  Motion

Drømmer du om at komme i god form, og muligvis også få drømmekroppen, så skal du følge med her, for nu kommer vi med de bedste tips til at få dig i god form. Os hos Klemens.dk har en del erfaring på dette punkt, og det vil vi gerne udnytte i dette indlæg, og forhåbentlig gøre dig klogere på ”Do’s and Don’ts” når det kommer til sport udøvelse. Der er mange gode muligheder når det handler om at komme i form, og mange gange så kan noget frisk luft i naturen også helt fint, man kunne evt. tage ud og hike. Hiking kan være en god ide, hvis man gerne vil have mere motivation end bare at komme i god form, hvis dette vækker interessen i dig, så kan du finde et telt til turen her: https://telttilbud.dk/

Sådan kommer du i form


Udover de naturlige formater såsom vandring/ hiking eller at tage trappen i stedet for elevatoren osv. Så er der rigtig mange gode muligheder, som afprøver din krop til det ypperste, og dermed tvinger den til at udvikle sig. Hvis du gerne vil have en markeret krop, så anbefaler vi at du begynder i fitness og omlægger din diæt, men hvis du bare gerne vil i form og have en bedre kondition, så har vi 5 gode råd til dig her:

  1. Begynd at cykle – Du behøver ikke at omlægge din hverdag fuldstændig, for at komme i form, hvis du vælger at tage cyklen over bilen, så kommer du automatisk i bedre form, især hvis du gør dette til dagligt.

  2. Begynd at løbe – Det er ikke alle som synes at løbe er spor sjovt, men det er rigtig sundt både for krop og sjæl, da det giver dig muligheden, for at komme væk fra det hele.

  3. Begynd til holdsport – Hvis du finder det svært at motivere dig selv, så kan det være end god ide, at begynde til en holdsport. Dermed kan andre også motivere dig, til at holde motionen ved lige.

  4. Lav en god madplan – Det er ikke løgn når folk siger, at diæten er ligeså vigtig som motionen. Derfor er det en god ide, at lave en plan over hvilken mad som du skal spise på ugentlig basis.

  5. Husk at spise! – Ligesom at madplanen er vigtig, så skal du også huske at spise når du er sulten. Du skal huske, at ligeså snart at du begynder at motionere, så skal din krop i gang med at forbrænde meget mere end den er vant til, derfor skal du også have mere mad indenbords, for at holde denne forbrænding ved lige.


Dette skal du ikke gøre


Du må ikke tænke: ”Jeg begynder bare at motionere en hel masse og så spiser jeg intet” Dette kommer til at ødelægge din krop fuldstændig, som vi nævnte før, så er det rigtig vigtigt at holde forbrændingen oppe. Dog kan du vælge at spise sundt, og undgå alle de tomme kalorier.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fem gode tips til sexfantasier med bondage

Bondage er en verden for sig selv, hvor sexfantasier og dominans er i fokus. Dette er grenen af sexlivet, hvor du virkelig kan få lov til at udfolde dig selv. Derfor får du her de fem bedste råd til, hvordan du får den bedste bondage. Step 1: Vælg en...

Read More...

Genvind styrke efter en sportsskade

Vi kender det alle. Vi løber, spiller fodbold eller noget helt tredje og lige pludselig, så er den der. Den pludselige sportsskade. Ikke bare et irritationsmoment i sekundet, men i mange tilfælde holder det os ude af sportens verden i længere tid end...

Read More...

Sommer betyder cykling

Sommeren er over os og det betyder cykling. Både i vores eget lille land, men også ude på de store scener i Europa. Moderne cykelløb vises på TV i månederne fra Maj til September – herunder de mest populære Giro d Italia, Tour De France og Vuelta a E...

Read More...