3 Metoder Til Lækre, Glatte Ben

glatte ben

Alle kvinder kender det. Den evige kamp mod hårene på benene. De her små irriterende hår der stikker ud og kradser, og som kan få ellers det flotteste outfit til at se grimt og usoigneret ud.

I hverdagen gør det ikke så meget, her har man alligevel lange bukser på og så er der ikke nogen der ser det (medmindre man har en kæreste man bor sammen med eller som kommer på besøg, eller man skal noget, f.eks. i svømmehallen).

Men når det så bliver tid til weekend og fest starter problemerne. For her ved man godt at man gerne vil have den flotte kjole eller den flotte nederdel på, og så går det altså ikke at man render rundt med hår strittende alle vegne. Vi har derfor her fundet 3 gode metoder der giver dig lækre glatte ben – to af dem kender du sikkert godt, men den tredje er forholdsvis ny og ikke noget som alle kender til. De kommer her:

Klassikeren – skraberen

Ah ja. Skraberen. Her har alle kvinder nok været, og det er da også en nem og simpel måde at få fjernet de mange hår der er på benene. Skraberen har den fordel at hvis man sørger for at gøre det regelmæssigt (det vil sige et par gange om ugen) går det rimelig hurtigt med at få det ordnet, og så er det ikke noget der gør ondt. Man kan gøre det i badet om morgenen, og alt i alt er det en rimelig god løsning.

Det dårlige ved skraberen er så bare at man bare skraber hårvæksten væk og ikke gør noget ved hårrødderne, og det betyder at hårene bare begynder at vokse igen, så der går ikke mange gange før man igen skal have en skrabetur. Og så gør det også at hårene bare bliver endnu hårdere når de kommer ud igen – så skraber du er det all in.

Den nye – epilatoren

Det var denne metode vi nævnte tidligere som værende en som ikke alle kendte, og det er da også et ord så nyt at ikke engang ordbogen på computeren kender det. Men en epilator er sådan en ny smart maskine som man måske kan sige er lidt en blanding af en skrabning og en voksning. Det den gør det er at man kører den hen over benene og så fjerner den hårene, men det er ikke kun hårene den tager. Den sørger nemlig også for at hive hårrødderne med op, og det gør at man ikke behøver gøre det så ofte. Det gør ikke sådan rigtig ondt at bruge en epilator, men det er heller ikke specielt behageligt, så også her er det en mellemting mellem voksningens smerte og skraberens bløde flugt hen over huden.

Siden epilatorer jo er relativt nye findes der alle mulige firmaer der forsøger at komme ind på markedet, og der er en enorm forskel på hvad de forskellige modeller kan, og hvad der er godt og hvad der er snot. Derfor skal du sørge for at læse en epilator test inden du køber, for ellers risikerer du at blive snydt.

Den smertefulde – voksning

Hvis du for alvor gerne vil have fjernet hårene fra dine ben så du er sikker på at de er helt glatte (og ikke har noget imod noget smerte på vejen) kan du vokse dine ben. Det kan du enten få gjort i en klinik, eller det er noget du kan gøre hjemme (som du kan se i denne video på youtube).

At vokse benene gør rigtig ondt, men det gode ved det er at du ikke behøver gøre det særlig ofte da hårene er lang tid om at vokse ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *