3 Metoder Til Lækre, Glatte Ben

glatte ben

3 år siden |  0 comments  |  Velvære

Alle kvinder kender det. Den evige kamp mod hårene på benene. De her små irriterende hår der stikker ud og kradser, og som kan få ellers det flotteste outfit til at se grimt og usoigneret ud.

I hverdagen gør det ikke så meget, her har man alligevel lange bukser på og så er der ikke nogen der ser det (medmindre man har en kæreste man bor sammen med eller som kommer på besøg, eller man skal noget, f.eks. i svømmehallen).

Men når det så bliver tid til weekend og fest starter problemerne. For her ved man godt at man gerne vil have den flotte kjole eller den flotte nederdel på, og så går det altså ikke at man render rundt med hår strittende alle vegne. Vi har derfor her fundet 3 gode metoder der giver dig lækre glatte ben – to af dem kender du sikkert godt, men den tredje er forholdsvis ny og ikke noget som alle kender til. De kommer her:

Klassikeren – skraberen


Ah ja. Skraberen. Her har alle kvinder nok været, og det er da også en nem og simpel måde at få fjernet de mange hår der er på benene. Skraberen har den fordel at hvis man sørger for at gøre det regelmæssigt (det vil sige et par gange om ugen) går det rimelig hurtigt med at få det ordnet, og så er det ikke noget der gør ondt. Man kan gøre det i badet om morgenen, og alt i alt er det en rimelig god løsning.

Det dårlige ved skraberen er så bare at man bare skraber hårvæksten væk og ikke gør noget ved hårrødderne, og det betyder at hårene bare begynder at vokse igen, så der går ikke mange gange før man igen skal have en skrabetur. Og så gør det også at hårene bare bliver endnu hårdere når de kommer ud igen – så skraber du er det all in.

Den nye – epilatoren


Det var denne metode vi nævnte tidligere som værende en som ikke alle kendte, og det er da også et ord så nyt at ikke engang ordbogen på computeren kender det. Men en epilator er sådan en ny smart maskine som man måske kan sige er lidt en blanding af en skrabning og en voksning. Det den gør det er at man kører den hen over benene og så fjerner den hårene, men det er ikke kun hårene den tager. Den sørger nemlig også for at hive hårrødderne med op, og det gør at man ikke behøver gøre det så ofte. Det gør ikke sådan rigtig ondt at bruge en epilator, men det er heller ikke specielt behageligt, så også her er det en mellemting mellem voksningens smerte og skraberens bløde flugt hen over huden.

Siden epilatorer jo er relativt nye findes der alle mulige firmaer der forsøger at komme ind på markedet, og der er en enorm forskel på hvad de forskellige modeller kan, og hvad der er godt og hvad der er snot. Derfor skal du sørge for at læse en epilator test inden du køber, for ellers risikerer du at blive snydt.

Den smertefulde – voksning


Hvis du for alvor gerne vil have fjernet hårene fra dine ben så du er sikker på at de er helt glatte (og ikke har noget imod noget smerte på vejen) kan du vokse dine ben. Det kan du enten få gjort i en klinik, eller det er noget du kan gøre hjemme (som du kan se i denne video på youtube).

At vokse benene gør rigtig ondt, men det gode ved det er at du ikke behøver gøre det særlig ofte da hårene er lang tid om at vokse ud igen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kør selv tur Europa

Sommeren står på døren og det betyder at mange danskere overvejer det der med at tage på ferie. Og det er gerne til et af de varme lande. Populære mål er især den sydlige del af Europa hvor vejret er godt og temperaturen høj. Men det er vigtigt at få...

Read More...

Valg af profil billede på dating sider – Nem guide

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl, som nye online datere laver, når det gælder at vælge de rette billeder til online dating profilen. Brug ikke utydelige b...

Read More...

Velvære gennem musik - Sådan hjælper musik

Velvære gennem Musik. Det er tankerne vi skal udforske idag. Flere undersøgelser antyder at musik kan stimulere vores krops naturlige produktion af kemikalier eksempelvis (endogfiner og oxytocin). Musik kan stimulere humøret og endda hjæl...

Read More...