3 gode måder at indrette med Georg Jensen Ure

ure

Her på siden elsker vi indretning og vi elsker ure. Der er et eller andet specielt over det her med at man kan se hvad klokken er, at man har noget pænt på væggen, og at man aktivt indretter.

Derfor får du her 3 gode måder hvorpå du kan indrette med tidens hotteste trend, nemlig ure fra Georg Jensen:

Ved natbordet

Vi starter i soveværelset, hvor man nemt og pænt kan have et ur stående på natbordet. Der er nemlig også lavet små Georg Jensen Ure, og de passer perfekt til at have stående på et lille bord. Der er dog et par ting du skal overveje inden du køber uret til soveværelset.

Der er for eksempel ikke lys i uret, og det betyder at du altså ikke kan se hvad klokken er når det er mørkt, og du bliver altså derfor også nødt til at have en anden lyskilde, for eks. en telefon eller en lampe.

Og hvis man alligevel skal tænde sin telefon for at se hvad klokken er på uret kan man jo nærmest lige så godt bare kigge på telefonen i stedet, her er der jo også et ur.

Omvendt kan man sige at det er meget rart at der ikke er lys i uret, for så står det ikke og lyser om natten når man skal falde i søvn, ligesom for eksempel nogle clock radioer gør det.

Så alt i alt kommer det meget an på hvad man skal bruge det til, om det er til at være pænt og til at man kan se hvad klokken er i løbet af dagen, for så er det et rigtigt godt køb. Men hvis det er fordi du gerne vil se hvad klokken er når du vågner om natten eller når du vågner om morgenen og det er mørkt så er det nok et mindre godt køb.

I entreen

Der er masser af Georg Jensen design der egner sig rigtig godt til at indrette i entreen, og serien med ure er ikke anderledes. Der er nemlig masser af flotte ure som kan give et flot udtryk når man træder ind af døren. Der er et par ting du skal overveje inden du vælger dit ur, så dem tager vi lige her.

Det første du skal overveje er hvor stort det skal være. Urene kommer nemlig i mange forskellige størrelser, og hvilken en du skal vælge afhænger meget af hvordan du ellers har indrettet dig.

Det kan være rigtig flot med et meget stort ud på væggen, et der nærmest definerer entreen og som er det første man lægger mærke til når man træder ind, men det kræver så også bare at man indretter resten af entreen med udgangspunk i uret, og det kan jo være man ikke har så meget lyst til det. Så kan det være smartere at vælge et lille ur som er lidt mere diskret.

Det samme gælder når det kommer til farve, og her er det vigtigt at man ikke kun kigger på uret isoleret set, men også tænker på hvordan det spiller sammen med resten af entreen.

I køkkenet

Når det kommer til køkkenindretning man kan skrive mange lange artikler om hvordan man skal gøre, men i bund og grund afhænger det meget af hvad man godt kan lide, og det er det vigtigste at holde fast i.

Mange af de overvejelser man skal gøre sig omkring uret er de samme som dem i entreen, så husk at tænk det godt igennem, og køb så dit Georg Jensen ur – du bliver så glad for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *